A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Az őszi esküvő előnyei

2009.08.26. 10:30 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageAhogy Budavári Kata, az egyik megyei napilap munkatársa írta minap egyik cikkében, az őszi szombat délutánok ugyanúgy dudaszótól hangosak, mint a nyáriak, ami azt mutatja, a jegyespárok házasodási kedve nem hagy alább a hőmérséklet csökkenésével sem. Lássuk, milyen előnyei vannak egy őszi esküvőnek!

Az első, ha nem is a legfontosabb, amire már utaltam, azaz a hőmérséklet csökkenése. Aki végigáll áll már jó néhány harminc fok feletti nyári esketést egy levegőtlen házasságkötő teremben vendégként, még az sem tudja elképzelni mit jelent ez a menyasszony számára, aki több kiló terhet cipel magán egész nap menyasszonyi ruhaköltemény formájában. A nagy meleg természetesen az egész násznépet megviseli különös tekintettel az idősekre és a gyerekekre. Ez a veszély nem áll fenn egy őszi esküvőn, bár kétségtelen, hogy az időjárás sokkal kiszámíthatatlanabb, és egy kiadós zivatar, sőt az egész szombaton át tartó eső esélye jóval magasabb. Ez azonban ne szegje kedvét senkinek, hiszen nekünk, esküvőszervezőknek meggyőződésünk, hogy az égiek a házasulandókkal vannak, és a legfontosabb eseményekre mindig elfújja a szél az esőfelhőket.

Az ennél sokkal biztosabb előnye egy őszi esküvőnek az az, hogy október közepétől április közepéig nincs esküvőszezon, mely rengeteg pozitívumot jelent a gyakorlatban. Az első, és legfontosabb, hogy ilyenkor valamivel olcsóbban megúszhatjuk a lagzit. Ha nem is minden szolgáltató, de a kisebbek mindenképpen rávehetők némi kedvezményre, hiszen ezekben a hónapokban kevesebb a munkájuk. Sokuk eleve alacsonyabb árakat kínál ezeken a szombatokon vagy péntekeken. Emellett, mivel a többség főszezonban házasodik, sokkal nagyobb rá az esély, hogy kedvenc szolgáltatónk szabad az általunk kiszemelt időpontban. Napjainkban a párok nagyon hamar ébrednek, nem ritka egy – másfél évvel az esküvő időpontja előtt elkelnek a legjobbak. Ősszel és télen azonban könnyen megeshet, hogy egy telefonból megvan egy – egy összetevő, így sok időt és energiát is megtakaríthatunk. Meggyőződésem, hogy egy szezonon kívüli esküvőt fele annyi idő alatt meg lehet szervezni. Figyelni kell azonban a decemberi hónapra, hiszen a rendezvényhelyszínek ez idő tájt az év végi céges partikkal vannak telezsúfolva. De ez már egy következő cikk témája!

Végül, de nem utolsó sorban egy előny, ami valószínűleg csak a fotósoknak és videósoknak jut eszébe először az a színek fantasztikus kavalkádja, ami a természetben fogadja a fotózásra érkező párokat. A majdnem minden esküvői fotóról visszaköszönő zöld háttér helyett vörös, narancs, sárga és barna falevelek köszönnek majd vissza…

Ezeket a színeket érdemes alkalmazni (sőt, szinte kötelező) az asztal- és teremdekorációban és az esküvő egész színvilágában. Ha az élénk narancsot és vöröset nem is merjük bevállalni, a Föld színeket mindenképp használhatjuk. A rózsaszín, bordó, mályva és lila színt én meghagynám a tavaszi és nyári esküvőkre. A textildekorral és kiegészítőkkel biztosan nem lesz gondunk, hiszen ezekben a színekben is rengeteg termék áll rendelkezésünkre. A virágok miatt sem kell azonban aggódnunk, hiszen nagyon sok szép zöld virág áll például rendelkezésünkre (pl. mini krizantém, flamingo, szegfű, tulipán, rózsa, calla, orchidea, hortenzia, kardvirág), sőt ha a barna színt választottuk, azt sem kell nélkülöznünk a csokrunkból és az asztaldekorációból sem (pl. rózsa, barna pillangóvirág, mini calla, orchidea).

 

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr281314885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező

süti beállítások módosítása