A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Köszönetajándék kiválasztása

2009.05.20. 15:25 | megszervező | Szólj hozzá!

A köszönetajándéknak régre visszanyúló hagyománya van. Sok minden lehet emlékezetes egy esküvőn: a dekoráció, a menü, a torta... de csak egyetlen dolog teszi igazán feledhetetlenné hosszú időre: a köszönetajándék. Így fontos, hogy megfelelő formát, színt és tartalmat válasszunk neki. Bár egyszerűnek tűnik, mégis manapság akkora választék alakult ki (a sima cukrozott mandulától eégszen a méregdrága ajándékokig), hogy nehéz a választás.

Hol is kellene elkezdeni a válogatást?

Ha már megvan az esküvő témája, alapszíne és stílusa akkor egyszerű.
Virág, virág, virág...

Mi a legemlékezetesebb az esküvőn a menyasszonyi ruhán és az ételen kívül? A virágkompozíciók! Minden virág más-más formáját fejezi ki a szeretetnek. Például ha liliom van az ültetőkátyán, a szalvétán és ez visszaköszön a köszönetajándékon is, akkor az az esküvő szépségét fogja kifejezni, a nagy hagománnyal rendelkező vörös róza viszont az eleganiáját és a romantikáját. Ha szenvedélyt akarjuk kihangsúlyozni, akkor válasszunk gyertyát vagy illatosított szappant.

Ha praktikusak akarunk lenni, akkor válogathatunk kulcstartókból vagy CD-tartókból is. Ezek nagy előnye, hogy a vendégek a mindennapokban is használni tudják.

Sokan azonban átlépnek még a praktikusság határán is, csak hogy egyedivé tegyék az ajándékokat. Például, ha köztudott, hogy a pár valamely klasszikus filmnek a nagy rajongója, akkor annak logójával vagy szereplőivel díszített ajándékot adhatnak a vendégeknek.

Néha hajlamosak az emberek túl sok időt szánni a köszönetajándék kiválasztására, pedig nem annyira nehéz. Ne feledd, hogy az ott lévő családtagok és barátok fogják emlékezetessé tenni a nagy eseményt! Hogy kifejezd köszöneted azért, hogy eljöttek, arra bármilyen apróság elég!
 

Forrás: gnoeskuvo.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr941283247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező

süti beállítások módosítása