A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Mit ne tegyünk, ha üzleti rendezvényszervezésre adjuk a fejünk

2009.03.12. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

üzlet rendezvényszervezésA legtöbbünknek egy rendezvény megszervezése nagy kihívás. Először is meg kell értenünk mi is a rendezvény célja, ki a célközönség és hogyan tudjuk hozzájuk eljuttatni az üzenetet. Gyakran akik tájékoztatnak pontosan tudják milyen rendezvényt akarnak, azonban vannak olyan esetek is amikor nem biztosak benne és tőled várnak útbaigazítást. Íme 8 tanács arról mire vigyázz és mit kerülj el a rendezvény megtervezésekor.

1. Ne veszítsd szem elől mi is a célja a rendezvénynek
Ne vessz el a logisztikában. A rendezvénynek a megbízó céljait kell támogatnia. Tudd, higy mik ezek a célok.

2. Ne tervezz meg egy rendezvényt előzetes tájékoztató nélkül
Addig el se kezd az előkészületeket amíg nem kaptál részletest tájékoztatást az ügyféltől vagy a menedzsmenttől.  A tájékoztatásnak a rendezvény céljáról, a büdzséről és minden olyanról kell szólnia ami fontos lehet és számításba kell venni a szervezéskor.

3. Ne ragadj le az első helyszínnél vagy beszállítónál.
Mielőtt döntenél, nézz szét a piacon. Lehet, hogy találsz valami különlegeset. És ha megtalálod, sikerül többet nyújtanod.

4. Ne hagyj mindent az utolsó pillanatra
Ha nem kezded el a rendezvény szervezését időben, szinte biztos, hogy az nem lesz zökkenőmentes. Kövess egy „teendők“ listát és így minimalizálhatod a problémákat. Ideális esetben egy évet kellene szánni a szervezésre.

5. Ne kezdj bele tájékoztatás nélkül
Fontos, hogy egy csapatként dolgozzatok és megtegyetek mindent azért, hogy a rendezvény zökkenőmentesen zajlódjon le.

6. Ne becsüld alá az audio-vizuális berendezések minőségének fontosságát
Nincs annál szörnyűbb mint amikor a mikrofon zúg vagy amikor a zene olyan hangos, hogy a vendégek nem hallják egymás hangját. Ha a helynek nincsen megfelelő berendezése vagy technikusa, a kölcsönzés a legjobb módszer. Az ezzel foglakozó hangtechnikai cégek a minőséggel kapcsolatos felelősséget is leveszik a válladról.

7. Ne legyen kevés vagy rossz az étel
Ha például vacsoraidőben szervezel egy koktélos eseményt, figyelj, hogy a mennyiségek egy vacsorának megfelelőek legyenek. Legyen könnyen ehető, hogy  a másik kézükben a vendégek foghassák a koktélokat. Nincs annál rosszabb mint amikor a megrendelők éhesen távoznak.

8. Ne hívjunk olyan műsorvezetőt vagy előadóművészt akit nem láttunk élőben vagy kazettán
Nem akarsz meglepetést a rendezvényeden. Ellenőrizd, hogy a szórakoztató előadás a megfelelő hangulatot hozza létre, nem túl hangos vagy nyom el mindent, illetve, hogy az előadó is tudja mit szeretnél elérni  az esemény által.

 

Forrás: rendezvenyszervezes.blogter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr51009068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező

süti beállítások módosítása