A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Nyári színkavalkád télen is divat lehet?

2008.11.04. 13:50 | megszervező | Szólj hozzá!

Nyári színkavalkád télen is divat lehet?Hol vannak már a sápadt, fakó színek és az álmosító tónusok? A nyáron a merészebb színeké lesz a főszerep, és mindenki kedvére kísérletezhet személyiségétől, hangulatától és stílusától függően.

A belső térben használatos szín fejlődő médium. Hogy mit is jelent ez?

Az a változás, amit észlelünk a színtrendek világában ösztönösek és következetesek – bizonyos paletták az új képi világok és irányzatok hatására nagyot változnak, míg mások sokáig változatlanok maradnak.

 

A 2006-os paletta és a megelőző évek palettái között a fő különbségek egyrészt a kontrasztokban ragadható meg, vagyis a sötétek és világosok közötti kontraszt hangsúlyosabb szerepet kap. A korábbi paletták laposabbnak, kevésbé plasztikusnak tűnnek a 2006-oshoz képest. Másrészről az új irányzat szerint az összes paletta polarizálódik a telített, illetve a semleges színek irányába.

A vörös paletta főként általános polarizációjában különbözik a tavalyitól, miközben két új területet is kapott - poros rózsaszínt és meztelen rózsaszínt. Általánosságban nőtt a kontraszt a telítettebb és a semlegesebbek közt, noha a tavalyi paletta intenzívebb volt.

A narancs paletta idén egyenletesebben oszlik meg a telített, sötét árnyalatok és a friss puha, földközeli, semlegesebb árnyalatok közt. A tavalyi paletta ünnepi csúcspontjai átadták a helyüket egy egyenletesebb színcsoportnak, mellyel könnyebb együtt élni, de egyben optimista és felemelő, hála erős természeti kötődéseinek.

A sárga új palettája visszahozza a melegebb árnyalatokat, és ezzel egy teljesebb színvilágot nyújt, míg a tavalyi paletta főképp a citromosabb, savasabb, zöld hatás alatt álló sárgákat tartalmazta. A tónusok mélységét tovább hangsúlyozzák azok a színek, melyek a gazdagság és a bőség érzetét keltik.

A legfontosabb és legnyilvánvalóbb változások a zöld palettán mentek végbe. A tavalyi év vizes semlegessége helyett idén az erő és a karakter dominál. A két leghatározottabb irány a smaragd és a kékeszöld, de a semlegesek is fontosak maradnak, mint könnyen alkalmazható árnyalatok.

A kék paletta erőt nyert, továbbá tónusbeli mélységet. Az idei paletta valódi kontrasztba állítja a sötét, intenzív árnyalatokat a tiszta, frissekkel. Itt a zöld hatás legalább olyan látványos, mint a zöld palettán a kék hatása. A paletta sokat köszönhet ezeknek az új kékeszöldeknek, a kacsatojásnak és a pávakéknek.

A lilák palettáján vajmi kevés változás történt. Ez a paletta az utóbbi években folyamatosan veszített jelentőségéből, habár láthatunk némi elmozdulást egy újfajta semlegesség irányába. Ezek az újfajta semleges lilák kifinomultak és tökéletes hátteret képeznek drámaibb csúcsszíneknek.

A két semleges paletta az erő felől érkezik és az erő felé tart. E paletták globális, otthoni, illetve kereskedelmi hasznát szinte lehetetlen túlértékelni. A meleg semleges paletta megtartotta kontrasztfokát, mellé kapott pár sárga alapú árnyalatot, és elvesztett néhány piros alapú árnyalatot. Általánosságban melegebb lett és erőteljesebb, karakterében megbízhatóbb, árnyalatai egyszerre emlékeztetnek bőrre és kozmetikumokra, illetve a természet színeire.

Ugyanez a zöld hatás kerül előtérbe a hűvös semleges palettán. A tavalyi paletta tiszta ipari, füstös szürkéit idén éles kontrasztú kollekció váltja. Ezek a színek fagyott földre, bolygónk északi régióira emlékeztetnek.

Forrás: garcia.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr78749499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: dekoráció

süti beállítások módosítása