A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Kétségek, félelmek esküvő, rendezvény szervezése során

2008.10.10. 13:25 | megszervező | Szólj hozzá!

Megpróbáltam beleélni magam azoknak a helyébe, akik egy rendezvény, egy esküvői vacsora lebonyolításával, vagy akár csak egy szimpla asztalfoglalással fordultak hozzám.
Nagyon sok lagzit láttam, vendégként is, éttermi dolgozóként is, és szervezőként is. Így rengeteg problémát, hiányosságot, szervezetlenséget, átverést is.

Rájöttem, hogy a vendéglátáshoz nem értők számára ez egy hasonló szakma, mint az autószerelés, a weboldal programozás, az ügyvéd, az orvos, ... Felteszed a kérdést, hogy mi ezekben a közös? Gondolj bele, ha elromlott az autód, és autószerelőt keresel. Esetleg....

 

...egy örökösödési perhez, ahol a közös vagyont kell elosztani, keresel egy jó ügyvédet. Meg kellene műteni a beteg rokonodat, és a legjobb sebészre akarod rábizni az életét.

Tele vagy kétségekkel, félelemmel, bizalmatlansággal, igaz? Érthető, hiszen nem értesz (annyira) hozzá, nem ismered a másikat. És most itt állsz az esküvőd előtt, meg kellene szervezned a lagzit, de mindenki ki akarja csavarni a kezedből a pénztárcádat...

Ebben a blogban szeretnék különféle módszerekkel, tippekkel segíteni Neked/Nektek, hogy felkészülten ki tudd védeni a támadásokat, amelyeknek a pénztárcád ki van téve egy esküvő szervezésekor csak azért fizess, amiért és amennyit érdemes megtaláld a megfelelő helyszínt, legyen az étterem vagy akár egy kastélyszálló ne veszíts fölösleges időt, pénzt, energiát az esküvő és a lakodalom szervezés során.

 

Forrás: eskuvoitanacsok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr39703254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő rendezvény esküvőszervező rendezvényszervező

süti beállítások módosítása