A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vállalkozás (1) online vallalkozas (2) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Online Public Relation értéke

2008.05.18. 10:28 | megszervező | 1 komment

Az interneten való megjelenés következménye az, hogy mások is találkoznak az általunk megjelenített információval. Idén egyre több írás jelenik meg az interneten a "Hogyan készítsük el saját Sales weboldalunkat!". Azaz egy dobozos termék vagy szolgáltatás megjelenítése és értékesítése az online média csatornáin.
Ez így szépen hangzik és bizonyára több esetben működik is, de mi a helyzet azon szolgáltató cégekkel, akik nem dobozos terméket vagy nem mindenkinek azonos szolgáltatást értékesít.

Nekik már nem is való az internet, mint értékesítési csatorna?

Rendezvényt lebonyolító, kiszolgáló cégeknek a legnagyobb marketing fegyvere az ajánlás. Ez szinte egyértelmű, mivel egy rendezvényről remélhetőleg nagyon sok elégedett vendég távozik. Valakinek a dekoráció tetszett nagyon, másnak a zenekar szórakoztató műsora. Ennek köszönhetően a közeljövőben egy közösségen belül mindenképp el fogja mesélni a tapasztalatait. De biztosan lesz, olyan vendég is, akinek éppen az étteremi kiszolgálás nem tetszett!

De mi a helyzet, ha ő éppen az interneten létrejött különböző közösségi csoportoknak meséli el az élményeit az adott rendezvénnyel kapcsolatban? Vagy ő éppen egy média munkatársa, és publikálni szeretné az adott szolgáltatás kiváló közreműködését egy helyi napilapban interjú formájában?

Mivel az Ön szolgáltatását nem lehet megrendelni az interneten, minden rendezvényen másak az igények és nem lehet egy dobozos termékként beállítani, így Önnek az Online PR az egyik marketing fegyvere az interneten. Gondolom nem mindegy ki mit ír az Ön szolgáltatásáról az interneten!

Próbáltuk felkelteni a figyelmet. Ennek a témának lesz még folytatása......

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr26475031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Próba Laci · http://www.webrendezveny.hu 2008.05.18. 18:41:44

Ez egy próba bejegyzés lett.

Címkék: rss blog web2 kiállítás online marketing internet marketing online pr online public relation

süti beállítások módosítása