A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Lovas Világkupa a Budapest Sportarénában

2009.12.02. 10:40 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageA Díjugrató Világkupa-sorozat immár a negyedik évtizedébe lépett. 1978-ban, a svájci Max Amman ötlete alapján kelt életre. Magyarország is bekapcsolódott a Világkupa vérkeringésébe: a Papp László Budapest Sportarénában 2009. december 4-6. között harmadszor rendezik meg a díjugratók seregszemléjét. A nemzetek: Ausztria, Ausztrália, Belorusszia, Csehország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Németország, Olaszország, Oroszország, Svájc, Szlovákia, Törökország,   Mintegy 20-22 magyar díjugratót várnak a starthoz.  

Nyolc díjugrató verseny az Arénában

Az ugróversenyek a ló ugrókészségét, képességét, ügyességét és engedelmességét, a versenyző lovas tudását különböző feltételek mellett teszik próbára. A akadályok építésénél – természetesen a legfontosabb szakmai követelmények mellett – az esztétikára, a látványra, a díszítésére, a színvilágára, a fénytechnikára is nagy figyelmet fordítanak. Az Arénában rendezett versenyeken – a látvány mellett – érdemes lesz figyelni, hogy az állandó, türelmes bánásmóddal a lovas milyen mértékben nyerte el lova bizalmát? Hogyan sikerült kialakítania a „társi viszonyt”? Mert a ló megérzi a lovasa gondolatait. Ha „meghitt” az együttlét, akkor azt adja vissza, amit lovasa sugall, amit kér tőle.  

Sztárparádé az OTP Bank Lovas Világkupán

Készülődnek a művészek és a sportolók
Az elmúlt években még a négyesfogathajtó Világkupa résztvevői – a világ legjobbjai a szakágban – is „tágra nyílt szemekkel” nézték, hogy a hazai sportélet kiemelkedő egyéniségei, olimpiai bajnokai, valamint a zenei-, és művészvilág kiválóságai milyen ügyesen bánnak a lovakkal és milyen parázs csatát vívnak egymással a bajnoki címért.Az Arénában várhatóan starthoz állBaumgartner Zsolt – a tavalyi győztes, Fábry Sándor, Horváth Károly – Charlie, Kovács Katalin Kammerer Zoltán, Vörös Zsuzsanna, Mága Zoltán, Mészöly Géza, Nagy Feró, Pataki Attila, Szujó Zoltán 

A múlt, a jelen és a jövő öttusázói is megméretik magukat az OTP Bank Lovas Világkupán 
Óriási versenyt láthatnak majd azok, akik kilátogatnak az OTP Bank Lovas Világkupa (Papp László Budapest Sportaréna, december 4-6.) szombati napjára is, hiszen az úgynevezett ride&drive számban kiváló öttusázóink, valamint minden valószínűség szerint a színész Pintér Tibor, a sztárfodrász Hajas László és a hazai színházi élet és filmvilág élő legendája Pintér Tamás Oroszlán is rajthoz áll. A show-szám sajátossága, hogy a résztvevőknek meg kell mutatniuk, hogy mit tudnak a nyeregben, hiszen egy akadálypályát kell „meglovagolniuk”, valamint arról is tanúbizonyságot kell tenniük, hogy mennyire érzik otthon magukat a volán mögött, ugyanis a nyeregből lepattanva egy cabriolet Audival kell egy ügyességi pályát teljesíteniük. 

Jean-Francois Pignon négyszer lép fel az Arénában 
A tavalyi fellépése óta– telefonon és levélben – nagyon sokan érdeklődnek Jean-Francois Pignonról és műsoráról.  Az első jó hír: a nagy érdeklődés ismét elhozza őt és a tervek szerint négyszer lép fel az Arénában. Elegancia, költészet, érzelem és humor – általános vélemény szerint kijelenthető, hogy az utolérhetetlen francia zseni volt az elmúlt évi Világkupa kiemelkedő közönség-kedvenc személyisége.  

Kassai Lajos kísérlete 
Az ősi, hagyományos magyar harcművészet egyedülálló alakja, mai modernkori művésze Kassai Lajos lovasíjász mester. Lovasíjász pályafutása alatt még nem győzték le. Három bejegyzett világrekord fűződik a nevéhez. Most a Lovas Világkupa keretében az Arénában a negyedik világcsúcsára, Guinness-rekordra készül.(A Világkupa műsorán: a rekord-kísérlet december 5., szombat 10.30 óra)   

Divat a lovasoknak! Divat a rajongónak! Divat az ínyenceknek! 
A trüffELLE! Design Vízió tervezői, Kolyvek Antónia és Körtvély Adrienne harmadik éve mutatja be ínyenc kollekcióit a Világkupán, s teszi ezt az idén is! Milyen lehet a lovassport új, kreatívabb verseny ruhatára? Hogyan lehet megőrizni a hagyományos eleganciát vagányabb formákkal és színekkel? Válasz a Világkupa ínyenc divatprogramjain, a bemutatókon és kiállításon. (December 5., szombat 17.20 óra; december 6., vasárnap 13.30 óra) 

Forrás: rendezvenyvilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr291566090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező

süti beállítások módosítása