A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Igazi esküvő az Esküvői Kiállításon

2009.12.01. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageMásodik alkalommal rendezik meg az Esküvő Kiállítást és Vásárt a Kozármislenyi Városi Sportcsarnokban 2010. január. 8-9-10-én – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.  Január 8-án 14 órától 20 óráig, január 9-én 9-20-ig 10-én pedig 9- 18 óráig várják az érdeklődőket. A II. Esküvő kiállítás és Vásár ismételten a három éve épült Kozármislenyi Sportcsarnokban ...

...kap helyet, közel 2000 négyzetméter kiállítói felületen, három napon keresztül. Ezekkel a paraméterekkel a Dunántúl legnagyobb esküvő kiállítása rangot vívta ki, közel 100 kiállítóval az esküvői kínálat teljes keresztmetszetét bemutatva. Úgy tudni, hazánkban csak Budapest rendelkezik ennél nagyobb területű kiállítással.

A kiállításon az összes stand gazdára talált, a programok 95%-a már végleges. Az első kiállítás hagyományőrző szokásait tovább folytatva, figyelembe véve a legújabb szokásokat is, alakítják a szervezők a helyszíni programokat, melyben elképzeléseik szerint „élő” esküvőt is terveznek. A legújabb szokások között a fiatal párok újdonságokat találhatnak esküvőjük megvalósításához. Vannak akik külső helyszint választanak, hogy akár egyben megtarthassák az egyházi és polgári ceremóniát. Élményekben egy ilyen esküvő többet is jelent. A programok sorából kiemelkedik a „NAGY ÁTALAKÍTÓ SHOW” amelyet szombaton és vasárnap láthatnak a látogatók. A show lényege egy előzetesen kiválasztott - önmagával és külsejével elégedetlen - hölgy, akit a kiállítás helyszínén stylist segítségével átalakítanak úgy, hogy a kiválasztott hölgy nem láthatja magát tükörben, amíg az átalakulás nem teljes.

 


Természetesen a házasodni szándékozok első lépése - a menyasszonyi ruha kiválasztása és felpróbálása - során a ruhák próbája díjtalan. Az esküvő kiállításon Baranya megye tizenhat legnagyobb és előkelőbb divatszalonja és menyasszonyi ruhatervezője mutatkozik be a legújabb 2010-es modellekkel. A kiállításon több rendezvényszervező is jelen lesz a legújabb irányzatokkal és helyszínekkel. Nem maradhatnak távol férfiöltöny-szalonok, éttermek, szállodák, kastélyok, fotó és video stúdiók, meghívót és ültető kártyát készítő nyomdák, cukrászdák, rétesgyár, virág- és dekorációs szalonok, lufival és tüzijátékkal foglakozó cégek, limuzin- és luxusautó kölcsönzők, kozmetikai- és fodrász szalonok, galamb- és pillangó öptetők, csoki - pezsgő szökőkút és coctail mixerek, borászatok – pincészetek, utazási irodák, anyakönyvi hivatalok, katolikus és református plébániák, lakodalmas zenekarok és DJ.-k, vőfélyek és ceremóniamesterek, társastánc tanárok, menyasszonyi ruhatervezők. A támogatók között van a Danubius Hotel lánc kirendeltségei az Art Factory, a 10 éves Pécs Pláza, Party Boom, Tizsámi szalon, Enchantee rendezvényszervezés, Foto Mobil- Király Róbert, Limuzin Pécs.


A kiállítás helyszínén a parkolás díjtalan és őrzött a helyi polgárőrség bevonásával. A részletes programok sorában a kiállítás helyszínén több lakodalmas zenekar is fellép, a kiállításon résztvevő mennyasszonyi ruhaszalonok, közel 90%-ban képviseltetik magukat a divatbemutatókon. Ez napi szinten is közel 10 divatbemutatót jelent. A nagy átalakító show mellett terveznek egy élő esküvőt is. A szalontáncokat a Kozármislenyi Tornádó tánccsoport mutatja. Szeretettel várnak mindenkit az Esküvő kiállításra.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr481562932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő házasság esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása