A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

A boldogító IGEN

2009.11.26. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageVan egy hely a földön, ahol a tenger türkiz színe csak az ég kékjével versenyezhet. Ahol a tengerpart vakítóan hófehér homokjában mosolygó arccal lépkednek az emberek, és ahol rumot kortyolva és tüzes latin ritmusokat hallgatva gyönyörködhetünk a naplemente által lángra lobbantott égboltban.

Csoda, ha idevágyik szinte minden ifjú házas, hogy feltegye a koronát hosszú ideig szervezett esküvőjére?

Karibi varázs
A Karib-tenger
az Atlanti-óceán és a Mexikói-öböl között helyezkedik el, hullámai Mexikó leghíresebb félszigetét, a Yucatán partjait mossák. A Nagy-Antillák szigeteit is a Karib-tenger határolja, ide tartozik többek között Kuba és Jamaika, de számtalan kisebb paradicsomi földdarab is, mint például a Kis- Antillák szigetei – St. Lucia, és Barbados – vagy a Holland-Antillákhoz tartozó „ABC-szigetek”: Aruba, Bonaire és Curacao, de még a Bahamák is.

A karib világban csak a zene ritmusa gyors, a helyiek életvitelére a ráérősség, a „manana” (jelentése: holnap) jellemző. Gasztronómiai élvezetekben sem szenvedhet hiányt, aki a szigeteken tölti pihenését. Több étterem kínálatában is megtalálhatók a térség- re jellemző könnyű, fűszeres fogások, amelyekre erősen hatott a gyarmatosítók otthoni íz világa, na és persze végtelen a választék a számtalan ízben és színben kóstolható rum különlegességből is.

Szigetről szigetre
Jamaika, a reggae szülőhazája, megannyi természeti kincs őrzője. A sziget belseje szinte még érintetlen vízesésekkel, zöldellő erdőkkel, burjánzó orchideákkal és gazdag állatvilágával csábít felfedezésre. Nyugati részén, Negril híres, hófehér homokos „hétmérföldes strandján” pihenhetjük ki a kirándulások izgalmait, felpumpálhatjuk adrenalin-szintünket a vízi sportok élvezete közben, de az üzletekben és bárokban is érdemes elidőzni.

A Bahamák 700 szigete különleges sokszínűségével ragad magával, melyek maximálisan kielégítik a luxus nászútra vágyók igényeit. A helyiek vendégszeretete legendás, teljes kényeztetés és kifogástalan kiszolgálás várja az ifjú párokat. Itt található a világ harmadik legnagyobb korallzátonya is, mely a búvárok kedvelt terepe.

Barbados az egyik legnépszerűbb sziget, de nemcsak korallgáttal védett, fehér és rózsaszín homokkal borított partjai és az állandóan kedvező időjárása miatt. Különös hatást kelt a színes karibi csomagolásba oltott viktoriánus Anglia hangulata, ami felfedezhető az építészetben, a sportban, sőt a baloldali közlekedésben is. Aki nem tud sokáig sütkérezni a trópusi napon, az látogasson el a Harrison cseppkőbarlangba, vagy a Wellchmann Hall vízmosáshoz, mely megmutatja, hogyan is festett a sziget 300 évvel ezelőtt.

St. Lucia avokádó formájú szigete a Karib-térségre kevésbé jellemző buja vegetációjával csábít. Híres hegycsúcsai, a Les Pitons 900 méter magasan szelik a felhőket, az esőerdőben gazdag őshonos madár- és növényvilág fogad: papagájok, óriás páfrányok bűvölnek el bennünket. Különlegessége a világ egyetlen olyan vulkáni krátere, ahol a kénes forrásokból feltörő termálvízbe akár le is sétálhatunk.

Ha esküvőt tervezünk, az erre specializált utazási irodában segítséget kapunk minden vágyunk megvalósításához, a ruhához illő trópusi csokor megtervezésétől kezdve a tengerparton elfogyasztott speciális esküvői menü összeállításáig.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr91484261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása