A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Esküvő ősszel?

2009.10.07. 10:10 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageAz esküvői szezon határozottan nyárra tehető, a házasságok zöme ekkor köttetik. Ám akár hiszed, akár nem, ilyenkor ősszel is minden feltétel adott ahhoz, hogy életeteket összekössétek... Nagyanyáink úgy tartották, hogy a természet ébredésével egyidőben, tavasszal lobban fel a szerelmesekben a tűz olyannyira, hogy lázas lakodalmas előkészületek ...

 

...  vegyék kezdetüket. A nagy nap persze sokszor a nyárba tolódott, később pedig egyre inkább a legmelegebb évszak forrósága adta meg a lagzik alaphangulatát. Talán mert ekkor sokkal kiszámíthatóbb az időjárás, persze néhány rosszul időzített nyári záportól eltekintve.

Ma már fokozatosan kezdi behozni lemaradását a többi hónap is, gyakran a téli hideg sem szegi kedvét az ifjú párnak, a csendes őszi, még langymeleg napokról nem is beszélve. Milyen érveket tudunk felsorakoztatni az őszi esküvő mellett? Lássuk!

A vénasszonyok nyara a maga őszi napsütésével talán még kellemesebb is, mint a tikkasztó nyári kánikula. Persze megvan a rizikó, hogy épp lehűl a levegő, netán esik, de szeptemberben még azért gyakoribb az ideális, 20-25 fok körüli hőmérséklet. Ám ez csak az időjárási tényező, aminél sokkal fontosabb - legalábbis a fényképezés szempontjából - az a varázslatos színvilág, amit a természet ilyenkor tálcán kínál.

Az őszi természet színpompája utánozhatatlan, számtalan virág nyílik ilyenkor, termésektől, bogyóktól roskadoznak a növények. Gyönyörű szabadtéri felvételek készülhetnek a vörös, sárga és rozsdaszínű lombok alatt. A páratlan színek és formák nemcsak a lelketeket és a fotókat dobják fel, hanem megindítják a fantáziát: eredeti összeállítású őszi csokrok és dekorációk születhetnek az esküvőtök napjára. A gyors hervadástól sem kell annyira tartani, mint a nyári melegben. Mi a helyzet a vendégekkel? Amellett, hogy nekik sem kell legyezővel felszerelkezni, a részvételükre is biztosabban számíthatsz, mint a nyári szabadságok idején.

A nyaralási láz őszre nagyrészt lecseng, már otthon vannak a barátok, a rokonok. Arról nem beszélve, hogy a nyári pihenés alatt nektek is van idő előkészíteni a nagy napot. Mindennek a tetejébe hagyományőrzők is vagytok az őszi bulival, hiszen a betakarítás végén és a szüret idején őseink is mulatozással zárták a dolgos hétköznapokat. Nem szeretnénk arról sem hallgatni, ami hátrányosan érinthet benneteket: a változékony időjárás, az esti didergés is benne van a pakliban, de ez ne szegje kedveteket.

Természetesen nem javasoljuk a szabadtéri helyszínt az őszi esküvőhöz, de ettől eltekintve bátorítunk benneteket. A nászutatok felől sem kell aggódni: távoli külföldi mézeshetek az év minden szakában lehetnek forrók, ez egyrészt pénztárca, másrészt szerelmi hőfok kérdése. De eláruljuk, hogy nem is kell annyira messzire menni, ha egy színpompás őszi kirándulásra vágytok, ami után jól fel lehet melegíteni egymást...

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr31412262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása