Kedves Menyasszony!
Tegyük fel hogy megtervezted álmaid esküvőjét, kiválasztottad a legszebb kellékeket, a dekorátorod gyönyörű munkát végzett és a terembe belépve valami ilyesmit látsz:
A vendégek ámuldoznak, te büszkén feszítesz, elégedett vagy. Elkezdődik a vacsora, majd a pincérek kihordják az ételt és az italt. És puff, öt perc múlva az asztalod úgy néz ki, mint egy italmérés. Ott ülsz az asztalfőn és előtted a legváltozatosabb üdítőitalos és ásványvizes PET-palackok. Tarkabarka piros, zöldeskék, sárga gagyi van előtted az ismert üdítőital-gyártók filléres cimkéivel:
Ettől a pillanattól a fotósnak két választása van. Szerepeltet téged és a többieket mint kólareklámbabákat vagy nem fényképez senkit terített asztal előtt. Mit lehet tenni? Inni muszáj és üdítőitalt Beverly Hills-ben is isznak, jórészt ugyanazt a cukrozott vacakot mint idehaza.
De ha egy étterem ad magára, akkor az asztalra ital nem kerül csak egyenkancsóban (szerintem akkor a legszebb ha keskeny nyakú, magas izé-mizében a vendéglátósok biztosan tudják a nevét) reklámmentesen, megtartva a teríték eleganciáját. Követeld meg ezt ott, ahol az esküvődet tartod. Megfizeted őket, oldják meg, akkor is ha az étteremnek ez kényelmetlen!
Forrás: naszriporter.hu