A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Bagdadi mézeshetek

2009.08.28. 11:00 | megszervező | Szólj hozzá!

 A tervezett beruházás ára 1 és 3 milliárd dollár között mozog. Hamúd al-Jakubi, a turisztikai szövetség elnöke az iraki főváros feszült biztonsági helyzete ellenére számít a befektetők megjelenésére.

- A nyolcvanas években rendkívül népszerű volt az esküvői sziget, sokan kötöttek itt házasságot és töltötték el mézesheteiket.- A város déli részén fekvő, mintegy két négyzetkilométernyi területű szigetben benne rejlik a lehetőség, hogy a jövőben Bagdad egyik fő turisztikai látványossága legyen - bizakodik Jakubi. - A komplexum egy luxushotelt is magába foglal majd, emellett vízi sportokra és fürdőzésre is lehetőség lesz, ha a tervek megvalósulnak. Golfpályák, éttermek és külön villaépületek szintén helyet kapnak a szigeten.


Az elnök ugyanakkor hangsúlyozta, hogy az új épületek felhúzásánál a beruházóknak figyelemmel kell lenniük a tradicionális oszmán építészeti stílusjegyek megtartására.

A sziget napjainkban is kedvelt a bagdadiak körében, akik belépőjegy ellenében sétálgathatnak a folyóparton, egyéb szórakozási lehetőség híján. A környék egyelőre nem mutat szép képet, a sziget környékén hatalmas betonfalak magasodnak, rajtuk Miki egér, Tom és Jerry meg Micimackó "portréi" láthatók. A fegyverek tiltottak a környéken, mivel a sziget a híres zöld zóna közelében fekszik. A kormány egyébiránt oda is egy ötcsillagos, 300 szobás luxushotelt tervez építeni. A 70 millió eurós beruházás Szaddám Huszein egykori palotájának közvetlen közelében valósulna meg.

A biztonsági helyzetről szólva Jakubi elmondta: a problémák állandóak, de reményei szerint ez egyre jobb lesz a helyzet. - Irak most már nyitva áll a befektetők előtt - bizonygatja Ahmed Ridha, az ország befektetői bizottságának elnöke. - A beruházások garanciát kapnak, a tulajdoni jogok 50 évre szólnak, a hosszabbítás opcióját magába foglalva, az érdeklődést pedig az igazolja, hogy csupán az elmúlt hat hónap folyamán 74 milliárd dollár külföldi tőke áramlott be az országba.

Nagy-Britannia, Franciaország, Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emirátusok, valamint az Egyesült Államok jelentős összegeket ölt a középső országrészben fekvő szent város: Nedzsef, a Dél-Irakban fekvő olajváros, Bászra újjáépítésébe, illetve a bagdadi nemzetközi repülőtér felújításába.

Ridha reményei szerint a turizmus előbb-utóbb az olajtermelést is maga mögé utasítja, hiszen az országnak a Tigris és az Eufrátesz révén két gyönyörű folyója, több sivataga és 10 ezer történelmi városa van.

 

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr281315063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő nászút

süti beállítások módosítása