A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Nem hagyományos esküvőkre...

2009.08.10. 11:09 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageLátványos, molekuláris, fúziós. No, nem a Star Trek legújabb részének kulisszái mögé tekintettünk be. 2009. május 13-án egy különleges rendezvényhelyszínre invitált a Comp-Let Event & Party Service Kft., ahol egy vadonatúj, exkluzív, hideg-meleg „fingerfood” trendet  mutatattak be.


A Degusta Bitebar névre keresztelt gasztronómia kalandtúra szervezői a modern konyhaművészet minden trükkjét felhasználva a fúziós konyhára fektették a hangsúlyt.

A budai Citadella egy estére a gasztronómiai élvezetek fellegvárává változott. Több mint 200 szakmai partnert és vendéget ízek kavalkádja, meghökkentő, de harmonikus párosítások örvendeztették meg a Degusta Bitebar bemutatón. Az est során akár harmincféle különböző ínyencséget is megkóstolhattak. A szakácsok a látványkonyhában, frissen készítették el a falatokat, melyeket modern, látványos világító pulton, óriás koktéltornyon, apró kelyhekben, pohárkákban, tálkákban helyeztek a vendégek elé.        

Bár ízekről nehéz beszélni, mégis érdemes rátekintenünk az étlap egy-két ínycsiklandó kínálatára: tavaszi medvehagymaleves, borjúlábkocsonya rántva, mangó chutney-val, szarvasgombás libamájhab balzsamecet-redukcióval, vöröstonhal sashimi pirított szezámmaggal, mentás tahini szósszal, chilis királyrákfarok korianderes zöldborsókrémmel, rozé kacsamell carpaccio lilahagymalekvárral, Earl Gray-es tejcsokoládé mousse lágy citromkrémmel.  Az est folyamán különleges bemutatókra – kaviár-, pezsgő- és vodkakóstolóra – is sor került.

A Degusta Bitebar bemutató szervezői, Fábián Bea és Kis Péter, a Comp-Let Event & Party Kft. rendezvényigazgatója, illetve ügyvezetője kiemelték, hogy a jelen gazdasági helyzetben a partner- és ügyfélkapcsolatok építése vált a rendezvényszervezés legfontosabb mozgatórugójává, ezért szeretnék bevezetni a piacra ezt az innovatív rendezvénytípust. „A hagyományos, de merevebb keretek közé szorított party service és a rövid idő alatt lezajló koktélfogadás közé szerettük volna megteremteni azt a beszélgetős rendezvénytípust,  ahol  kapcsolatok ápolására és építésére a lehető legnagyobb lehetőség kínálkozik, miközben a vendéglátás  nem csak aláfestő zenének számít , hanem maga az  egyik legizgalmasabb program, igazi gasztronómiai kalandtúra” - nyilatkozta Fábián Bea rendezvényigazgató az OGH hírügynökség számára.

       

Image

Láng Róbert, az Adriatic Challange tulajdonosa: "Nagyra értékelem a Degusta Bitebar bemutatót. Az elmúlt 15-20 évben Kanadától kezdve Dél-Afrikáig megfordultam és megismerkedhettem a nemzetek gasztronómiai kultúrájával, a nemzetközi trendekkel. Amit itt láthattunk, az ma Magyarországon a szakma csúcsát jelenti. Úgy az ételek minősége mint a prezentációja igazán egyedülálló. A több tucat különböző ízvilágú étel között kellemesen sodródik az ember a nagyszerű kísérő borkínálat társaságában." 

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr651308831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező

süti beállítások módosítása