A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Hozd ki a maximumot!

2009.06.03. 14:30 | megszervező | Szólj hozzá!

Az esküvő napja, a mi nagy napunk, amikor is mindenki minket fog csodálni, és a legtöbb lány szívesen képzeli magát a helyünkbe. Az oltár előtt állva mindenki szeretne tökéletesen kinézni, ehhez összhangban kell lennie a ruhának, a cipőnek, a csokornak, a kiegészítőknek, a sminknek és nem mellékesen a frizuránknak is.

Mint ahogy a szervezés, a ruhaválasztás vagy a sminkünk, a frizura választása is körülményes. Mindenki tisztában van azzal, hogy a hétköznapokban milyen hajviselet áll jól neki, de ez egy más nap. Ez nem azt jelenti, hogy az egyszerű frizura nem mutat jól. Ma már rengeteg strasszkővel, hajcsattal, fátyollal lehet díszíteni egy egyszerű hétköznapi hajkoronát is.


Általában mindenki határozott elképzelésekkel áll fodrásza elé az esküvői frizurát illetően, azonban érdemes megfogadnunk fodrászunk tanácsait. Ne feledjük ő szakember, és tisztában van azzal, hogy mi valósítható meg és mi nem az adott hajszerkezetből! Mindenképpen csináltassunk próbafrizurát, hogy lássuk az eredményt és össze tudjuk hangolni a sminkünkkel is. A választott frizurának illenie kell az arcformánkhoz, a sminkünknek pedig harmonizálnia kell a hajszínünkkel.

Fontos arra is figyelnünk, hogy a hajunk összhangban legyen a ruhával és a párunkkal is. Ugyanis, ha a vőlegény sokkal magasabb, mint mi, akkor ajánlott egy magasan feltűzött konty, ami megnyújtja testünket.
Sokat számít stílusunk, életkorunk és egyéniségünk is, hiszen lehet, hogy másnak csodálatosan áll a kiválasztott hajkorona, de nekünk borzalmas. Ezért érdemes a valamennyire megszokott formákat alkalmazni. Ne változtassuk meg teljesen a külsőnket - hiszen párunk így szeret minket -, de hozzuk ki magunkból a maximumot.

Ha szeretnénk kiegészítőket a hajunkba, mint például a tiara és a fátyol - ami mellesleg nagy divatnak örvend -, akkor ügyelni kell a szilárd illesztésre, hiszen senki sem akarja, hogy útközben félrebiccenjen, vagy leessen fejéről az éke. A fejdíszt és a kiegészítő kellékeket mindenképpen mutassuk meg fodrászunknak.

Ha festeni, vagy daueroltatni szeretnénk a hajunkat, akkor azt ajánlott legalább egy héttel az esküvő előtt megcsináltatni, hiszen az esküvőre egészséges fényében tündökölhet hajkoronánk, és nem kell a lenövéstől sem aggódnunk.

A lényeg tehát itt is a mérsékletességen van! Kedves menyasszonyok, vagy leendő menyasszonyok a merész alkotásokat hagyjuk meg a haj-showkra, mi csak arra törekedjünk, hogy minden tökéletes legyen és adhassuk magunkat!
 

 

Forrás: eskuvoimagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr731288289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása