A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Álomesküvők

2009.05.22. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

gyongyA boldogító igen ünnepélyes kinyilatkoztatása mindenki életében nagy esemény. Erre senki nem saj­nálja a pénzt, sokan például közös életüket egy vaskos személyi hitel törlesztésével fogják megkezdeni. A pénz tehát nem számít ilyenkor. Most nézzük, hogyan házasodnak azok, akiknek a pénz valóban nem számít.

A legköltségesebb celeb-esküvőkről ké­szített listát tavalyelőtt a Forbes. A ma­gazin szerint ebben a mezőnyben Liza Minelli és David Gest 2002-es esküvője vezet. A New York-i Marble Collegiate templomban tartott szertartás becsült költsége 3,5 millió dollár, vagyis több mint hatszázmillió forint volt. A pár a vendég­listával sem viccelt, a meg­hívottak között volt Diana Ross, Mia Farrow, a násznagy szerepét pedig Michael Jacksonra bíz­ták. A nagy felhajtás ellenére Liza Minelli és David Gest egy évet sem élt együtt. Hasonlóan szerencsétlenül sikerült Paul McCartney és Heather Mills házassága, legalábbis a férfi számára. Az eskü­vő költsége hárommillió dollár, vagy­is hétszázmillió forint volt. A válás aztán ennél is többe került az egykori Beatles-tagnak.
 

 

Az álomesküvők sorából nem lehet kihagyni Diana és Károly herceg esküvőjét. A tragikus sorsú Lady Di mesébe illő története ezzel a mesébe illő esküvővel kezdődött. A szertartást a londoni Szent Pál-székesegyházban tartották 1981 júliusában, a helyszínre Diana egy üveghintón érkezett. A ruhája a királyi családban is különlegesnek számított 8 méteres uszályával. A másolatért 2005-ben mintegy 40 millió forintnak megfelelő összeget fizettek ki egy aukción. Az ese­ményt 58 országban közvetítették, körülbelül egymilliárdan nézték végig a képernyők előtt. Persze bakik még egy királyi esküvőn is becsúszhatnak: Diana rosszul mondta ki újdonsült férje nevét, aki meglepettségében véletlenül az ifjú hercegnő bal kezére húzta fel a gyűrűt.

Hasonló álomesküvőt persze könnyű produkálni, ha az apukánk történetesen a világ egyik leggazdagabb embere. Nyilván ez járhatott Vanisha Mittal fejében is, akinek menyegzőjére 60 millió dollárt költött el a kedves papa, nevezetesen Lakshmi Mittal acélmágnás, India leg­gaz­dagabb embere. A menyegzőt 2004 februárjában Vaux le Vincentben, egy 17. századi francia kastélyban tartották, a vendéglistán ezer ember szerepelt. A meg­hívottakat Kylie Minouge szórakoztatta csekély 520 ezer dollárért.

 

A hazai sztárok persze ennyi pénzt nem költhetnek el, sztáresküvőkből azonban itthon is akadt bőven. Elsőként egy politikus esküvőjét emelnénk ki, amelyet a média legalább akkora érdeklődéssel kísért, mint bármelyik magyar celebritás egybekelését. Igen, ő nem más, mint Rogán Antal, aki 2008 augusztusában fogadott örök hűséget az akkor 23 éves Gaál Cecíliának.

A ceremónia helyszíne a Bazilika volt, a vendégsereg ezután az MTA szék­házában ünnepelt. A Belváros polgármestere összes frakciótársát és a kerület összes képviselőjét meghívta. Rogán Antalnak állítólag rémálmai voltak a szertartás előtt, amit kéthetes kaliforniai nász­út­ju­kon nyilván kipihenhetett. A pár ajándék­ok helyett pénzt kért a meghívottaktól, az összeget pedig a Lipótvárosi Egészségügyi Szolgá­latnak ajánlották fel.

Szintén a Bazilikát választotta esküvőjük helyszínéül Hajdú Péter és Sarka Kata. Az egyetemista lánynak üveghintó helyett azonban be kellett érnie egy fehér oldtimer Mercedesszel, ezzel gördültek be a nász helyszínére, ahova Hajdú Péter a teljes magyar celeb-palettát össze­trombitálta. A négyszáz meghívott ezután a Hilton hotelben mulathatott. A pár nem sajnálta a pénzt az eseményre: Kata esküvői ruhája kétmillió forintba került, a Szent István térre pedig helikopterről szórták a rózsa­szirmokat.

Az átlagemberek ennyit nem költhetnek az esküvőjükre. De látható, a csillagászati áron szervezett menyegző nem is garancia a boldog házasságra.

 

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr141284534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő álomesküvő

süti beállítások módosítása