A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

A sminkelés

2009.04.28. 16:56 | megszervező | Szólj hozzá!

A smink meghatározó a nők mindennapi életében, legyen szó a hétköznapokról, a hétvégékről, vagy egy különleges alkalomról, mint az esküvő. Igaz, hogy a sminknek általában kommunikációs jelentősége van és az is, hogy sokat elárulhat viselőjéről. A személyiség érvényesítése a nagy napon is elengedhetetlen, melyet a smink kiválasztásával is lehet erősíteni.


Az otthoni sminkelés aranyszabályai, menete:

1. Elsősorban jól át kell gondolnia mindenkinek, hogy mely színárnyalatok tükrözik személyiségét, és persze azt, hogy melyik harmonizál ruhájával és frizurájával. A smink nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen miután le tudják venni a kedves vendégek a menyasszony gyönyörű szép ruhájáról a szemüket, azonnal az arc felé fordul minden szempár.

 

 

2. Fontos, hogy ne legyen kirívó, erős és túl sok a smink. A kevesebb néha több.

 

 

3. Lehet kezdeni egy korrektorral, ami kiválóan el tudja tüntetni az apróbb bőrhibákat, és a szem alatt lévő karikákat. Az alapozót úgy kell választani, hogy semmiféleképpen ne legyen sötétebb árnyalatú, mint a bőr színe, sőt ajánlatos eggyel világosabb árnyalatot felvinni. Ma már olyan alapozók vannak, melyek tökéletesen fednek és kihangsúlyozzák arc vonalait.

 

4. A szemhéjpúder ne legyen túl kirívó színű, értem ezalatt a sötét és rikító színeket. A mai esküvőkön inkább a lágy, halványabb színek dominálnak, mint például a bézs, a barack vagy a pezsgőszín. De ez, mint már mondtam, feltétlenül illjen a ruhához és a hajhoz.

 

5. Szemceruzával ki lehet emelni a szemet, de nem elengedhetetlen. Azonban a szempillaspirál nagyon is az. A szempillaspirál kihangsúlyozza a szemet és elvarázsoló tekintetet biztosít. Sokféle színben lehet már kapni, de a favorit még mindig a fekete, és persze legyen vízálló.

 

6. A rúzs és a szájfény terén már jobban megoszlik a vélemény. Itt több színből lehet válogatni, mindegyik tündököl a menyasszony ajkain. Lehet a kettőt kombinálni is úgy, hogy a megfelelő rúzs felé egy átlátszó szájfény kerül. De lehet egyszerűen csak rúzst, vagy csak szájfényt használni.

 

Ha viszont valaki nem szeretné ezzel „fecsérelni" az idejét a nagy nap előtt felkereshet egy kozmetikust. Pár ezer forintért elkészíti neki a tökéletes sminket, ma már a férjnek is! Teljesít különleges kívánságokat és nem utolsó szempont az sem, hogy ért hozzá.

 

Forrás: eskuvoimagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr691275956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása