A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Meglepetés

2009.04.27. 16:52 | megszervező | 2 komment

két top secret dolog, sőt ha úgy számolom akár három is alakul, muhahaha! :) vendégek, fúrhatja oldalatokat a kíváncsiság! :DDD

kepgyümölcsöző munkakapcsolat is alakul(hat) a bolttal, ahol a ruháinkat vettük, úgy néz ki én csinálom majd az amugy felújításra szoruló weboldalukat. jó példa a '90 évek közepét idéző logós gomb, itt a szöveg mellett (be is linkeltem rajta a bolt honlapját). nem fikázom a készítőt, ez szakmai szem, abban meg nagyon szigorú vagyok, mint az köztudott.

ja a lényeg h barterbe megkapjuk a székszoknyákat meg a terítőket, illetve a kasírt. (nem elírt fasírt, hanem ez az a ráncozott anyag, amit az asztalok szélére raknak, h ne lehessen alá látni.)
tényleg végül is nem csináltam a rettenetes esküvői oldalakról postot... na mindegy, majd egyszer, vagy mindenki láthatja ha végigkattog vmelyik esküvős témájú lapponthu oldalon.

a menyasszonyi ruha még nincsen kész, de Niké és Dávid és  a varrónő is gőzerővel (remélem!!!) rajta van az ügyön, persze komplikációk mindig vannak.
mi türelmesek vagyunk, ez és a bizalom az egyik nagy erényünk, de anyu kicsit aggódik és roppant mérges, néha úgy kell lebeszélni h bemenjen kicsit rájuk pirítani. :)

mi van még?

első titok a és b verziója alakul, remélem a b is összejön, az a-val jól állunk. a második titok sínen van, bár azt hittem a héten ... ööö ... hm.. teljesen kialakul. megy szépen a  virágnyelv, mi? :D

kep 2szervezkedik a tanúk a leány és legénybúcsút. meglepetés lesz, gondolom, h némi, sok, rengeteg alkoholos italok szerepet játszanak majd mindkettőn, bár ez csak megérzés... :D
ezért meg én izgulok, mert nagyon szeretem a meglepetéseket, de folyton rájövök, h mi az, most viszont halvány fingom sincs. najó egyetlen elszólásból egy icipici, de nem tudok következtetést levonni, pedig Sherlock Róka eddig mindig jól ráérzett. pedig sose kutakodok, tényleg, csak ugy rájövök.

 

Forrás: 321igen.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr301275947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.05. 09:23:33

T. megszervezem.hu
Ha már ugyis szó nélkül átvették a blogomból a cikkeket, akkor nem szeretnének némi reklámot is elhelyezni?

üdvözlettel:
rrroka

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.11. 06:00:31

Tisztelt megszervező!
Tisztelt megszervezem.hu!

A z Önön általa a 321igen.blog.hu-ról, megkérdezésem nélkül átvett blogbejegyzéseim közléséhez, újrafelhasználásához NEM JÁRULTAM HOZZÁ.
Múltheti megkeresésemre nem reagáltak.
Amennyiben továbbra is szeretnék a bejegyzéseket a blogjukhoz és üzleti tevékenységükhöz felhasználni kérem keressenek meg az indapasson megadott elérhetőségeimen, vagy távolitsák el honaljukról a szerzői jogokat sértő, megszervezőt szerzőként feltüntető másolatokat.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
rrroka

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása