A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Az esküvő előtt

2009.04.24. 16:47 | megszervező | 1 komment

esküvő előtt csütörtökön és pénteken szabin voltunk, naivan azt gondolva, h egy kicsit rápihenünk.
gondolom nem kell ecsetelni, h mennyit sikerült tényleg pihenni. gyakorlatilag végig loholásban voltunk, vmit mindig kellett rendezni, sátrat kifizetni (már kedden felhúzták, csak az aljzat maradt péntekre, h ne korhadjon ki a gyep alatta), díszítést, virágot elrendezni, ja és persze a menyasszonyi ruhát elhozni.

a ruha rendben volt, elhoztuk, én persze szombatig nem láthattam, nem is láttam. a sok macera és huzavona és egyéb okok miatt Nikétől és Dávidtól még 25% kedvezményt is kaptunk. korrekt eljárás, de hát végig nagyon rendesek voltak minden szempontból, nem véltelenül ajánlottuk őket a rokonoknak is.

keringoa legnagyobb gondban azzal voltunk, h a titkos-meglepetéses dolgot nem tudtuk gyakorolni. természetesen nem arról volt szó, amit az index-fórumon írtam (motoros mutatvány kifeszített drótkötélen lángoló láncfűrészekkel), hanem két táncról.
nyitótáncnak angol keringőt választottunk, a Cotton club singers "Moon river" c. számára (aminek az eredetije vmi film betétdala, de most nem jut eszembe melyiknek). ez ment jobban, mert a kb 3 percre tervezett produkcióban a tánc sebessége miatt kevesebb trükk kellet. egy gond volt, itthon nem tudtuk egyhuzamban gyakorolni, mert kicsi a lakás (mármint a tánchoz), és nagy forgásokhoz kell vagy 5 méter. :)billy idol
éjfél utáni visszatérős, menyecske-vőcske ruhás táncnak pedig egy pörgős rockit, rock'n'roll-t (hogy a farncba kell írni..?) választottunk, a mi stílusunkhoz közel eső Billy Idol számra a "Dancing with myself"-re. ez is marha jól ment, el is fértünk otthon, de azt kellett tapasztalni, h a nagy nap felé közeledve egyre romlik a teljesítményünk, vagy a koncentrációkészségünk. nem mentek olyan dolgok amik amugy igen.
végül az esküvőn a dolgok ugy alakultak spontán, h utóbbit nem is tudtuk teljesen pompájában előadni, de a keringő a nézők szerint nagyon szép volt. apróbb gikszer, h persze nem tudtuk a menyasszonyi ruhában gyakorolni, és kicsit letapostam néha, ami megtorpanáshoz vezetett.

Kedves Daniella és Ildikó!
Nagyon köszönjük nektek a sok segítséget amit kaptunk a tánchoz!!!

amikor jók voltunk, az a ti érdemetek, amikor kicsit bénáztunk, az a miénk. :)
erősen fontolgatjuk, h máskor is eljárunk vhova táncolni.

Mondanom sem kell más gondok is közbejöttek. pl. jól lemértem a szertartás helyszínén a tűzrakóhelyet, ami fölé jokkmokk asztalt terveztem rakni, és azon lett volna az anyakönyv a zászló. jól mértem, csak nem pontosan, mintegy 30 centi difi volt... csütörtök délután fújtama riadót a nagybátyáméknak, h sügősen kell a segítség, asztal kell ácsolni!
fatalepre el, szerencsére ott volt némi ismeretség, kaptunk faanyagot ingyen, nagybátyám pedig át tudott jönni délután-este, és amig anyu, menyasszony és  nagybratyesz felesége még a díszítésről egyeztetett mi ácsoltunk, egy nem is akármilyen asztalt. majdnem pingpongasztal méretű, andrás-keresztekkel merevített asztal. jó is lesz később itt az udvarban mindenes asztalnak sütések meg barkácsolások esetére is.
az asztalba az utolsó facsavarokat csavartuk, amikor jött Ildikó táncolni (mondtam h sűrű nap), táncoltunk is. akkor még jól ment.

megbeszéltünk egy pénteki főpróbát a helyszínen a sátorban az aljzat tesztelésére, meg a nagy fogások gyakorlására és már véget is ért a nyugalmas csütörtök...

még másfél nap volt hátra a mennyegzőig.

Forrás: 321igen.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr931275935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.11. 06:01:35

Tisztelt megszervező!
Tisztelt megszervezem.hu!

A z Önök általa a 321igen.blog.hu-ról, megkérdezésem nélkül átvett blogbejegyzéseim közléséhez, újrafelhasználásához NEM JÁRULTAM HOZZÁ.
Múltheti megkeresésemre nem reagáltak.
Amennyiben továbbra is szeretnék a bejegyzéseket a blogjukhoz és üzleti tevékenységükhöz felhasználni kérem keressenek meg az indapasson megadott elérhetőségeimen, vagy távolitsák el honaljukról a szerzői jogokat sértő, megszervezőt szerzőként feltüntető másolatokat.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
rrroka

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása