A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Szokatlan fotók

2009.04.14. 15:53 | megszervező | Szólj hozzá!

Nem vagyunk egyformák.  Az esküvői fotózásba – ha igazán komolyan veszik – rengeteg dolog belefér. Vannak olyan lányok, akik királylány-szerepben képzelik el az esküvőjüket..és igazuk van. Mások grimaszt mutatnak a habos-babos-szívecskés esküvői világnak és nem hajlandóak elvonatkoztatni a mindennapos énjüktől, meg szeretnék mutatni, hogy ők saját utat járó, eredeti módon gondolkodó lények, akik jó adag iróniával és vagánysággal vannak megáldva (megverve?).  Persze nekik is igazuk van, de másképpen.

Nem régóta van ez így, legalábbis idehaza nem. Szeretném azt hinni, hogy nagyon is sok közünk van a nemrég beköszönt új világhoz.  Mi voltunk ez elsők, akik következetesen elutasítottuk a “kinn-a-zöldben” gyakorlatot és a saját vízióink mentén kezdük el felépíteni a képi világunkat. Az utóbbi két évben számtalan kreatív fiatallal találkoztunk, olyanokkal, akik a fotóikat nem az évtizedes elvárásoknak megfelelően, hanem saját preferenciáik mentén készíttették el.

20090717-105324_

Nálunk nem terjedt még el a személyes portfóliók készítésének kultúrája. Az esküvőfotós piac egy nagyon vékony szelete azonban már olyan szerepet mutat, amit azok hivatottak betölteni: az egyéni önkifejezés egyik formájává vált. A mindennapokban az igényes “csakúgylefotóztatommagam” dologra nem nagyon jut pénz, de mivel az esküvői fotózásra valamennyi – már csak a tradíció miatt is – biztosan jut, a lányok ahelyett, hogy királylányosat játszanának, az esküvői fotóikkal akarják megmutatni: íme, ez vagyok én.

20090717-115621_

Persze bennünk jó játszópajtásra talál mindenki, aki őrültségekre adja a fejét, fotóztunk ezért elképesztően lepukkant, romos helyeken, hidakon, köztereken, szökőkutakban, állatkertben, konténer-terminálon, működő gyárakban, metróban és kocsiszínben de még számtalan titkos tervünk van, amelyek a megfelelő embereket várják.

Mindezek a projektek nagyon vékony élen egyensúlyoznak. Nem egyszerű esztétikai értéket, szépet létrehozni provokatív környezetben. Fény kell hozzá, alanyok, ruhák, pózok és megfelelő lelkiállapot. Ha a fotós nem jól egyensúlyoz, akkor izzadtságszagú, csúnya, neadj’isten közönséges képeket kap a végén. Ez teljességel az ő felelőssége.

Az alábbi projektet az ország legnagyobb logisztikai bázisán készítettük. Az alanyok önmagukat nyújtották, mert mindkettőjük élete szervesen kötődik a helyhez, a helyszín tehát nem véletlen (katt a klipért):

bilk

Forrás: naszriporter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr871275838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő fotós

süti beállítások módosítása