A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vállalkozás (1) online vallalkozas (2) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Legromanikusabb nászút célpontok

2009.03.21. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

Image

Van, aki a tengerparthoz vágyik, van, aki el akar bújni a világ elől. A lényeg, hogy életed egyik legszebb vakációja legyen, és persze filmbe illően romantikus helyszínen. A romantika mindenkinek mást jelent. Kókuszpálmák hófehér homokkal, vagy ódon utcácskák utcai zenészekkel - talán nem is összemérhető ... élmények és városok. Mégis összegyűjtöttünk egy pár legromantikusabbnak tartott helyszínt: ha oda mehetnél nászútra, ahová csak akarsz, melyiket választanád?

 

1. Cote d'Azur, Franciaország
Az időtlen elegancia híveinek. Monaco, St. Tropez és Nizza a természet csodáit és a luxust vegyíti mesterien: a yachtok, a legjobb borok, a középkori városkák, a levendula-mezők és a kis, eldugott strandok a felnőttek kedvenc játszóterévé avatták a Cote d'Azur-t.

2. Maui, Hawaii
Gyönyörűséges, pálmákkal szegélyezett, arany homokos tengerpartok, pezsgő éjszakai élet, lélegzetelállító vízesések, bambuszerdők, és a vulkán, aminek a tetejéről a világ legszebb napfelkeltéjében lehet részünk. Egész romantikus...

3. Párizs
A szerelmesek városa, ahol minden a romantikáról szól. Tavasztól őszig művészektől hemzsegnek az utcák, mintha az egész belváros egy nagy kávéház lenne, és bármerre nézel, csupa szépséget találsz. Vigyetek fel egy üveg pezsgőt az Eiffel tetejére.

4. Bali
Az egzotikus nászutak csúcsa. Sprituális és esztétikai élmény, ahol az ősi templomoktól a mesélő táncokig merülhettek el egy másik világban. Az indonéz sziget szépségeivel és eleganciájával lehetetlen betelni.

5. Las Vegas
Ha szexi és kalandos nászútra vágysz, kötelező Vegasba menni. Itt minden a luxusról és a szemfényvesztésről szól, unatkozni biztos, hogy nem fogtok, viszont igazán el lehet szakadni a mindennapok valóságától. Álmodozóknak és örök gyerekeknek feledhetetlen élmény.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr401009203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő nászút álomesküvő

süti beállítások módosítása