A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vállalkozás (1) online vallalkozas (2) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Teremdekorációs ötletek: a középdísz

2009.03.16. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

Esküvői teremdíszAz egyik legfontosabb dekoráció a középdísz, ami meghatározott távolságra egymástól kerül az asztal közepére.
Hiszed vagy nem, a vendégek nem csak azért mennek az esküvőre, hogy a menyasszonyban és a vőlegényben gyönyörködjenek. Persze ők vannak központi szerepben, az is fontos, hogy a dekorációban is gyönyörködhessenek, különösen azért, mert meghatározzák az esküvő stílusát és hangulatát.
Rengeteg fajta középdísz van, most egy párat próbálunk kiemelni:

 


Gyertyák: nagyon romantikus hangulatot alakítanak ki. Legalább 1000 féle design közül lehet választani. Válassz olyat, ami legjobban illik az esküvődhöz. Manapság leggyakoribb, hogy egy vízzel telt tálba helyeznek úszó gyertyákat, melyek nagy előnye, hogy könnyű elkészíteni, mégis nagyon mutatós. Ami fontos, hogy vizet is színezheted, így még jobban fog illeni az esküvőd színeihez.
Ugyanilyen divatosak a faragott gyertyák, melyeket csak meg kell gyújtani és kész is a dekoráció. A gyertyák minden esetben kifinomultságot és eleganciát tükröznek.
Virágok: még mindíg a legcsodálatosabb formája a középdísznek a virágkompozíció. Mindegy, hogy milyen hosszúak az asztalok, a virág mérete mindíg igazodik hozzá. Ezeket célszerű mindíg élővirágból készíteni vagy készíttetni, hiszen a vendégek közel ülnek hozzá és elég romboló hatása lehet egy-egy művirágnak. A virágcsokrokat a vendégek el is vihetik emlékbe. A virágokat elhelyezhetjük vázában is az egyszerűség kedvéért.
Egyéb: Sok más egyedi dologgal is feldíszítheted az asztalt, ilyen például a külföldön hazsnált csokoládé kompozíciók ( a gyerekek imádják ), vagy a konfetti, melyet szintén egyedileg el lehet készíttetni fotóval vagy különleges formával.

Forrás: gnoeskuvo.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr331009091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása