A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Tengerparti esküvő: te mennyit szánnál rá?

2009.03.04. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

    
Tengerparti esküvő.A nagy döntés előtt sokan százszor is átgondolják és a legapróbb részletekig megtervezik az esküvői ceremóniát. Mindenki azt szeretné, ha az övé lenne a valaha volt legszebb házasságkötés. De nem mindenki teszi azt, amit a szokások diktálnak, vannak párok, akik a szülővárosuktól több ezer kilométerre mondják ki a boldogító igent. Sokak által kedvelt célterületek azok a helyek, ahol korábban még nem jártak, de az sem ritka, hogy az egyszerűbb jogi feltételek miatt utaznak egy távoli egzotikus országba.

A tengerparti célpontok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, a párok a házasságkötés mellett kihasználják a helyszín által kínált egyéb szórakozási lehetőségeket is. Az utazásszervezők szerint a búvárkodás, a jet-ski, a sziklamászás és az ejtőernyőzés még izgalmasabbá teszi a nászutat. Az utazással egybekötött házasságkötés azoknak a pároknak is ajánlott, akik kerülni szeretnék a felesleges fényűzést és azt a pénzt inkább a saját szórakoztatásukra költenék el.

A homokos parton tartott ceremónia egy életen át felejthetetlen élmény lehet a pároknak, de sokan keresnek fel középkori ír kastélyokat és egyéb Hawaii- és a Karib-térségben lévő szigeteket is. Az esküvő üzletág egyik legrohamosabban fejlődő ágazata az utaztatás, a tengerentúlon már minden hatodik pár valamilyen egzotikus helyen mondja ki a boldogító igent.

Ez még mindig csak egy szelet a tortából, de az előrejelzések alapján az évekkel egyre nagyobb az a szelet. Már a divattervezők is felismerték az ebben rejlő lehetőségeket és ennek megfelelően tovább bővítették esküvői ruha kínálatukat, lehetővé téve az internetes megrendeléseket is. Az esküvő szervező cégek által igénybe vehető szolgáltatásoknak csak a párok pénztárcája szabhat határt, a számos szolgáltatás mellett több tucat úti célt is kínálnak a házasodni vágyóknak.

A szervezők szerint az amerikai párok átlagosan 26 ezer dollárból (4,2 millió forintból) hozzák ki az esküvőt utazással és ellátással együtt. Ez nagyjából megfelel egy tradicionális házasságkötés költségének, bár itt csak körülbelül negyedannyi vendég vesz részt a ceremóniákon. A máshol tapasztalt bürokratikus ügymenet következtében egyre többen választanak olyan célpontokat, ahol elég néhány dokumentum a házasságkötéshez, ráadásul ők napbarnított bőrrel térhetnek haza az esküvő után.

 

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr76958197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő nászút esküvőszervező esküvői ruha álomesküvő esküvői csokor

süti beállítások módosítása