A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Esküvő elötti buli?

2009.02.26. 11:54 | megszervező | Szólj hozzá!

Leánybúcsú - avagy a nagy csajos buli

Esküvő

A régi hagyományok szerint ez a táncos, hangos mulatság a rossz szellemek elűzésére szolgált és egyben a barátok búcsúztatták a vőlegényt.
Mára a lányok is átvették ezt a szokást, elterjedtek az utolsó közös bulik mind a lányok, mind a fiúk körében. A programok is folyamatosan változtak az idők folyamán. A táncos, zenés mulatságnak egy időben elhagyhatatlan része volt a sztriptíz és a chippendale show.
A legény- és a leánybúcsút általában a közelibb barátok szervezik meg, csupán az isőpontjáról értesítik a szereplőket azt, hogy miről is lesz szó aznap, az titok marad.

Mostanában a legénybúcsúk csupa pasis programokból állnak, a csajok pedig igazi csajszis bulit szerveznek.


Lányoknál a mai divat szerint elterjedt a wellness program, szauna, masszázs, pezsgőfürdő, manikűr, pedigkűr és egy kis kényeztetés. Esténként gyakran tartanak vetélkedőket, ahol a menyasszony bizonyíthatja, hogy felnőtt a feleség szerephez, ismeri a vőlegényt, válaszolni tud a vele kapcsolatos kérdésekre. Ilyen és ehhez hasonló vetélkedőn nyerheti el a kék harisnyakötőt, amely az esküvő napján még nagyon fontos részhez jut.
Azért egy megjegyzés a végére, a búcsúztatókat ne engedjük, hogy az esküvő előtti napra szervezzék a barátok, mert nem jó, ha a nagy napon fáradtak leszünk.

 

Forrás: eskuvoimagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr37958108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő rendezvény esküvőszervező rendezvényszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása