A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Meghívó esküvőre?

2009.02.23. 10:45 | megszervező | 2 komment

Meghívó esküvőre.Sok haditervezés előzte meg a meghívóink elkészültét.
Egyrészt magunk akartuk megcsinálni őket, ha már vmennyit konyítok hozzá, másrészt a kész meghívók, hát... nem találtunk szépet. és bazi drágák ezek a textúrás felületű, körbenyírt csodák.
Találtam egy oldalt (www.mindenamimeghivo.hu , elég kavalkád az oldal, de jó meghívóik vannak, nem csicsabajnokság), ahol volt olyan amit a mi egyszerű elképzelésünknek megfelelő meghívókat tartalmazott, onnna  el is csórtam egy designt és tervezgettem mi hogy hova kerüljön.
Kebelbarátnénkkal folytatott egyik beszélgetésem során az esküvői dolgokra terelődött a szó, és ő bátran felajánlotta h megszerkeszti a meghívókat, hiszen neki meg tényleg ilyen a szakmája, keni-vágja az egészet. Röviden leegyeztettük, elküldtem a teszteket, meg a weboldal mintáját, készítettem pár fotót a drágaszágokról és rövid időn belül kaptuk is vissza a doksit a szép megoldással.

 

Megintcsak le kell borulnom azok előtt, akik értenek is ehhez, nem csak kontárkodnak, mint én a grafikához. RESPECT - LIZARD RULZ! ;) még néhány változtatás, csicsa és a napokban kész is a meghívó terve.
Persze a kivitelezés nem ment könnyen. otthon akartuk megoldani kis tintasugaras hp nyomatómon, de vagy vágni kéne minden meghívó széléből a margó miatt, vagy rosszul nyomtatja ki a keret nélküli képet. grrr!
Zaklattam hát kedves barátunkat, aki történetesen a HP-nál expert, h miként is lehet ez. Annyit sikerült kisütni, ha szokásos informatikai anomália ami csak velem történik meg, franc se tudja miért. elküldtem neki a tervet, kinyomtatta, náluk minden jó. Hát erre mit mondjak? :)
Szóval alakulnak a dolgok, lassan kezünkbe lesznek az invite-ok és mehetünk a rokonokhoz, barátokhoz. már nagyon várnak minket, mert terjesztettük, h esküszünk, de a Hivatalos értesítés csak most jön.
Előreee!

Forrás: 321igen.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr39957987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.11. 06:04:16

Tisztelt megszervező!
Tisztelt megszervezem.hu!

A z Önök általa a 321igen.blog.hu-ról, megkérdezésem nélkül átvett blogbejegyzéseim közléséhez, újrafelhasználásához NEM JÁRULTAM HOZZÁ.
Múltheti megkeresésemre nem reagáltak.
Amennyiben továbbra is szeretnék a bejegyzéseket a blogjukhoz és üzleti tevékenységükhöz felhasználni kérem keressenek meg az indapasson megadott elérhetőségeimen, vagy távolitsák el honaljukról a szerzői jogokat sértő, megszervezőt szerzőként feltüntető másolatokat.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
rrroka

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.11. 06:05:16

Tisztelt megszervező!
Tisztelt megszervezem.hu!

A z Önök általa a 321igen.blog.hu-ról, megkérdezésem nélkül átvett blogbejegyzéseim közléséhez, újrafelhasználásához NEM JÁRULTAM HOZZÁ.
Múltheti megkeresésemre nem reagáltak.
Amennyiben továbbra is szeretnék a bejegyzéseket a blogjukhoz és üzleti tevékenységükhöz felhasználni kérem keressenek meg az indapasson megadott elérhetőségeimen, vagy távolitsák el honaljukról a szerzői jogokat sértő, megszervezőt szerzőként feltüntető másolatokat.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
rrroka

Címkék: meghívó esküvő esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása