A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Mi dívik a vendéglátásban?

2009.02.18. 18:14 | megszervező | Szólj hozzá!

Rendezvény, rendezvényszervezés

Voltál már olyan rendezvényen ahol szörnyű volt az étel? Túl zsíros, hideg vagy íztelen, esetleg a kiszolgálás volt iszonyú lassú? Könnyen elkerülheted ezeket a problémkat ha profi és megbízható vendéglátókkal szerződsz és megszívleled az alábbi tanácsokat:
A vendéglátó:
Általában a kiválasztott rendezvényhelyszínnek megvannak a saját vendéglátósai és többnyire ragaszkodnak is hozzájuk. Amennyiben külsősöket szeretnél alkalmazni, számíthatsz rá, hogy ezt esetleg nem ingyen teheted. Ha jobbnak látod, a rendezvényednek válassz külső helyszínt, ebben az esetben bármelyik cateringet beviheted. A tapasztalat szerint sokszor a külsős vendéglátósok sokkal kedvezőbb árajánlatokat tesznek mint a belsősök.

Milyen egy jó vendéglátó:
- Modern és széles választékot kínál
- Rugalmasan áll hozzá bármi is legyen a rendezvény témája, igénye
- Előteremti és irányítja a megfelelő számú személyzetet
- Megszervezi a vendéglátással kapcsolatos esetleges kölcsönzéseket
- Italokat is szolgáltat

Tippek, hogyan működjünk együtt a vendéglátóval rendezvényünkön:

1. Mondjuk el nekik a rendezvény részleteit, a kéréseket és mindent foglaljunk is írásba.

2. Bizonyosodjunk meg arról, hogy minden a vendéglátással kapcsolatos engedélyük megvan.

3. Jó ha a vendéglátó és a pincérek már dolgoztak együtt korábban és ismerik egymást. Ez elősegítheti a minőségibb kiszolgálást.

4. Legyünk tisztában vele mit is kell kölcsönöznünk (többfajta pohár a különböző italokhoz)
 
5. Amenyiben úgy gondoljuk nyugodtan kérjünk ajánlatot az ételsorra, hiszen valószínűleg nagy tapasztalattal és számtalan ötlettel bírnak.

Trendi menük:
-Kifordított sushi (falatkák, soya dippel)
- Vegetáriánus variációk ahol lehet
- Tészta kosárkák különféle töltelékekkel (csirke-mangó salsa, kecskesajt és spenót, guacamole és pirított bacon)
- Kenyérkék füstölt lazaccal és krémsajttal, brie-vel és eperrel, teriyaki tonhallal

Mi az ami nem trendi:

- Bármi ami túl olajos vagy zsíros (olajban kisütött falatkák)
Bármennyire is finomak, kézfogásnál nem ideálisak.
- Bármi amin mák van, hiszen a fogak között marad
- A túl sok fokhagyma
- Amit nehéz enni, megfogni. Ha mondjuk állófogadás van nem szerencsés az olyan étel amihez két kéz kell.
- Bármi ami csöpög, olvad

 

Forrás: rendezvenyszervezes.blogter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr48951252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező

süti beállítások módosítása