A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Csajozzon-e a vőfély a lakodalomban?

2009.01.27. 08:52 | megszervező | Szólj hozzá!

Csajozzon-e a vőfély a lakodalomban?Az előző posztban az ivást elemeztük. És mi a helyzet a csajozással? Ezt a blogot a barátnőm is olvassa, úgyhogy nagyon vad dolgokat eleve nem írhatok ide… A csajozást a lakodalomban a násznép valahogy hajlamosabb enyhébb módon megítélni. Mert ha csajozik egy vőfély, és ez nem megy a munkája rovására, az nem olyan visszatetsző, mintha részegen röfög. Tehát ez ízlés dolga. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a vőfély kedvelt prédának számít, nemcsak a vőfélybot misztériumáról mit sem sejtő leánykák, de a már elvirágzásba hajló örömanyák és kikapós menyecskék részéről is. Egy alkalommal (2005 szeptembere, nagymagyari kultúrház, dream team: Roller-Kósa-Szitás-én) elrabolták a menyasszonyt.

Két autóval indultunk utána. Ám a parkolóból kihajtva a menyasszony barátnői elállták az utat. A sofőr kiszólt: Lányok, már nincs hely, csak az jöhet, aki ráül a vőfély botjára! Nos, hárman is jelentkeztek. De ez csak retorika. Az igazság az, hogy a legtöbb piacon levő vőfély stabil kapcsolatban él, sőt: nem egy maga is nős. És nincs az a lakodalomban megszerezhető alkalmi kapcsolat, amelyik megérne otthon egy ajtócsapkodást. Míg a legtöbb rokon, barát szórakozni megy a lakodalomba, a vőfély dolgozik.

Amelyik hölgy úgy gondolja, bepróbálkozik a vőfélynél, tegye, ötven-ötven, vagy sikerül, vagy nem. Ha alkalmi kapcsolatra vágyik, az akár még jó is lehet. Ha valami hosszabbat szeretne, gondolja át, hogy kell-e neki olyan pasi, aki az 52 hétvégének jó ha a felén van otthon.
És a legnagyobb király akkor is Béla, egy délkelet-csallóközi zenekar basszusgitárosa – nem írom ide, melyiké, nehogy lebukjon –, aki egy lakodalmat követően összejött az örömanyával. Taníts minket, Mester! Aki tud ennél jobbat, írja meg kommentbe.

Forrás: vofely.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr95900801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő rendezvény házasság vőfély ceremóniamester

süti beállítások módosítása