A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

A világ legszebb hotelei, ahol tervezhetünk céges bulit

2008.12.09. 10:23 | megszervező | Szólj hozzá!

A világ minden táján nyílnak figyelemre méltó szállodák. A legtöbbet nyújtó, és patinás múlt nélkül is megbízható intézmények közül ajánlunk néhányat azoknak az utazóknak, akik nem sajnálják a pénzt szállásra. A hotelek klasszikusan népszerű és újabban divatossá lett utazási célpontok közelében egyaránt megtalálhatóak.

Új éttermet, mozit vagy bármilyen más friss szolgáltatást mindig kockázatos kipróbálni, és persze senki nem szeretne csalódottan hazamenni. Fokozottan igaz ez egy szállodára, ahol általában hosszabb időt töltünk, és a pénzt sem sajnálhatjuk rá. Pedig könnyen rémálommá is válhat szállásunk, így tönkretéve a drága nyaralást.

A képzetlen személyzet, a nem tökéletesen működő technika, az új konyha sok keserűséget okozhat, főleg annak, aki sokcsillagos szálláson szereti tölteni az idejét, és teljes joggal várja el, hogy tökéletes körülményeket kapjon a pénzéért.

Nekik segít a Forbes Traveler összeállítása az ötven legjobb új szállodáról, erről a listáról válogattunk. A hotelek kipróbálói, értékelői között üzleti- és luxusutazók is voltak a magazin munkatársain és más hivatásos tesztelőkön kívül.

A listán szereplő intézmények a világ számos országában találhatók meg, köztük olyan klasszikus turistacélpontokban, mint Franciaország (itt van a legtöbb felhozott példa), illetve egyelőre kevésbé népszerű, feltörekvő területeken is.



Marokkóban nincs hiány a minőségi szállodákban, de a történelmi épületekben létrehozott magánlakosztályok még itt is különlegességnek számítanak. A Banyan Tree hotelcsoport hét ilyen szállásból álló lánca jó példa erre, ezek az Angsana Riads lakosztályok Marakesh-ben.

Van, amelyik a spa szerelmeseit hozhatja lázba, és kialakítottak olyan dizájnlakosztályt is, amely a spanyol építészeti, kulturális örökség  témáját dolgozza fel. Bármilyen régi is építészetileg, a freskók vagy a padló szempontjából egy lakosztály, a legmodernebb technikát kínálja, és a szolgáltatásokat tekintve is mindenben megfelel a mai vendégek elvárásainak.

Az egy és két hálószobás apartmanok hét háromemeletes épületben találhatók az Arenas Del Mar hotel esetében. Olyan családoknak és pároknak egyaránt ajánlható a hely, akik Costa Rica érintetlen világára kíváncsiak, a finom homokos tengerpart mellett a közeli Antonio Nemzeti Park is a látványosságok közé tartozik. Természetesen a gasztronómia területén sem szenved hiányt az, aki itt lakik, a két étteremben a legjobb helyi szakácsok dolgoznak.

Hagyomány és modern technika hasonlóan keveredik egy mozambiki hotelben, az Azura Mozambique-ben is, ahol ráadásul a környezetvédelem és a luxus sokszor egymást ütő fogalmai is megférnek egymással. Az Indiai-óceán partján lévő komplexum az első zéró széndioxid-kibocsátású mozambiki szállás. Három, egyenként 92 négyzetméteres tengerparti luxusvilláról van szó, valamint 11 különálló, saját tengerparttal rendelkező nagyobb, szintén privát használatú épületről. Az elnöki villa 279 négyzetméteres, két hálószoba és természetesen teljes körű luxus várja a vendégeket.

Zambiába sokan járnak ugyan szafarizni, de a luxus színvonalú szállásokhoz szokott utazóknak eddig nem sok lehetőségük volt. A Zambézi-folyónak az a szakasza, ahol a  Baines River Camp található, igen gazdag élővilággal rendelkezik, így ezt sem kell hiányolnia az ide utazóknak, és a környékbeli tavaknak köszönhetően a horgászok sem unatkoznak majd itt. A hat, fából épült koloniális stílusú lakosztály közül az üzemeltetők szerint kettő az "ultra luxus" kategóriát képviseli. Nagyobb méret, minőségi kivitel és extra szolgáltatások jellemzik ezeket.


A legkisebb arab állam az egyik legliberálisabb is, ezért népszerű például a gazdag arab utazók körében. A bahreini hotelek egy része a környékbeli országokból hétvégékre érkező vendégek kedvéért épült, de természetesen mindenki más számára is érdekes lehet. Az új Banyan Tree intézmény egy és két hálószobás lakosztályai mindegyikéhez extrán felszerelt fürdőszoba tartozik. A hagyományos arab dekorációt egészítik ki a modern elemek, és persze pazarak a kényelmi szolgáltatások is.

 
hirdetésAki az Egyesült Államok felé veszi az irányt, szintén választhat nemrégiben épült hotelt szállásként. A Bowery Hotel nevű új szálloda patinás hangulatúra sikerült, köszönhetően a leleményes tervezésnek. Réz zuhanyzó, régi bútorok, súlyos függönyök jellemzik, illetve nagy terek, melyekből bőven találunk például a 118 négyzetméteres, egy hálószobás lakosztályban is. A rusztikus hangulatú olasz étterem (rövid idő alatt díjat nyert) konyhájának szolgáltatásai 24 órán keresztül elérhetőek.

Forrás: deluxe.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr94814482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín

süti beállítások módosítása