A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Mivel is dekoráljuk a termet és az asztalokat?

2008.12.04. 13:01 | megszervező | Szólj hozzá!

Az esküvői vacsora és mulatság helyszínét is érdemes dekorálni. De vajon milyen legyen a dekoráció színe, és mivel is dekoráljuk a termet és az asztalokat. Íme, néhány ötlet a nagy napra:

A dekoráció akkor lesz igazán szép, ha a színeket összehangoljuk. Ne használjunk túl sok színt, a legjobb, ha maximum két színt kombinálunk össze, a harmadik legyen a fehér. Fontos hogy mindent ebben a két színben válogassunk össze, a terítőt, a tányérokat, a virágok színét, és a szalvétákat is.

Íme, néhány ötlet a dekorációra:

Egyszerű, de romantikus!

Egyszerű fehér asztal, amelyen a bordó szín harmonizál. Itt a romantikus hangulatot a gyertyák adják meg, amelyeket a köszönő ajándék kis bordó masnija tesz teljessé. Ha valaki egyszerű, de mégis elegáns díszítés szeretne ez pont ideális. A szalvétákat még kilehet cserélni bordóra így még nagyobb a kotrasz.

 

Túl romantikus:

Egy kissé barokkos jelege van ennek a teremnek, ám ez is elég romantikus és elegáns. Szintén nem túldíszített a terem, itt az egyforma székselyem és az asztalterítő adja meg a dekoráció hangulatát. Minden asztalon  egy kisebb virágdísz van, amely nagyon jól megtöri a színek egyhangúságát.

 

 

Dekoráció három színből:

Íme, egy jó példa hogyan dobjuk fel az unalmas fehér asztalt. Itt a rózsaszín mellé a bordót hozták be második színnek, és mindezt fehér alapon helyezték el. Ügyesen kombinálták a három színt az egész teremben.

 

Teljes rózsaszín álom.

Egy gyönyörű mesébe illő esküvő dekorációja tele szebbnél szebb hatalmas virágdekoráció emeli az est fényét, és egy kicsit erősebb rózsaszínt használtak a székek és az asztalok dekorálására. A sok rózsaszín dekorációt egy kicsit az apró fehér kiegészítőkkel enyhítették. Talán sokan azt mondják, hogy ez már egy kicsit erős, de szerintem egyszer van esküvőnk és az legyen nagyon szép és dekoratív.

 

Tiszta fehér!

Íme, egy tiszta hófehér esküvői dekoráció, ahol a dekoratőrök, minden fehér színben válogattak össze. Egyszerű, de elegáns, bár talán kissé unalmas az összhatás.

 

Fekete fehér

Nagyon vagány és extrém esküvői dekoráció a fekete fehér. Bár kissé soknak tűnik, ha egy kicsit kevesebb feketét és több fehéret viszünk bele, nagyon klassz, és extrém dekorációt kapunk.

Forrás: eskuvo.viragcenter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr30809117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő rendezvény dekoráció

süti beállítások módosítása