A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Szervezővel is lehet gond?

2008.12.02. 11:39 | megszervező | Szólj hozzá!

Az a baj, hogy egyik szakembert sem tudod a megbizás előtt...

... kipróbálni, letesztelni: Nem lehetséges egy próbapert csináltatni a barátnőd által ajánlott örökösödési specialista ügyvéddel, majd ha bevált, akkor az igazi peredre felkérni.

... kontrollálni, jelen lenni a munkája során: Nem tudsz, nem akarsz mindig jelen lenni a munkájuk alatt, meg hát nem is értesz hozzá. Így azzal sem lehetsz tisztában, hogy miből (mivel) kezdenek el dolgozni, mit adnak hozzá a munkájukhoz, és egyáltalán milyen tudással rendelkeznek. Azt sem tudod, mennyi munkaórát fordítanak rá, és mennyire odaadóan, lelkesen végzik az általad megrendelt feladatot.
Ugyanezek a bizonytalansági tényezők az esküvő szervezésekor is megjelennek.

- Kipróbálás: Biztosra akarsz menni, és elmentél a pároddal egy vacsorára az esküvődre kiválasztott étterembe. Minden nagyon finom volt, a pincér csodásan udvarias, nem volt felvizezve a konyak, és még többet sem számláztak.

De! Ez már egy biztos garancia Neked arra, hogy az esküvődnél is minden ugyanilyen jól fog klappolni? Ugyanaz a jól főző szakács lesz bent, ugyanaz a kedves pincér fog felszolgálni? Biztos, hogy az étterem vezetőjének az árajánlat megírásakor nem fog majd vastagabban a ceruzája csak azért, mert Te egy esküvőre kértél ajánlatot, nem egy szimpla családi összejövetelre?

Nem csak vendéglátós betegség ez, kérdezd meg a sarki virágboltost, hogy 10 szál virágból mennyiért köt egy esküvői csokrot, majd küld le a párodat ugyanoda, hogy rendeljen nála egy 10 szálas sima csokrot. Az árkülönbözetből még egy jót fogsz fagyizni a családdal a Zserbóban!

- Kontrollálás: vagyis jelen kell lenned a munkájuk alatt: Ez az, amit soha nem fogsz tudni megoldani! Vagy az egyik oldalon állsz (vőlegény/menyasszony, násznagy, vendég, barát), vagy a másikon (vendéglátós).

Soha nem tudod meg, hogy a büfében díszelgő ételekhez első osztályú, vagy csak gyengébb minőségű húsokat, zöldségeket használtak fel...

Soha nem tudod kontrollálni, hogy a megrendelt menüsort az esküvőtöknek helyszínt adó híres étterem egy kezdő szakácsa készítette, vagy maga a neves főszakács...

Rögtön felvetődhet Benned a kérdés, hogy milyen módon tudnád akkor kipróbálni és kontrollálni? Hiszen nem állhatsz az esküvői menüd megfőzésekor a szakácsok mellett, ráadásul a nyersanyagok, a főzéstechnológiák, egyáltalán a szakértelem hiánya miatt értelmetlen is lenne ez.

Most kérded akkor tőlem: "Akkor az Isten szerelmére, MI A MEGOLDÁS?"

Forrás: eskuvoitanacsok.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr35808999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása