A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Már nem vagy a régi, mit kell tenned?

2008.11.27. 13:40 | megszervező | Szólj hozzá!

Már nem vagy a régi, mit kell tenned? Az esküvő előtt rengeteg probléma kering a menyasszony fejében. Az egyik "legnépszerűbb", hogy hogyan fog beleférni az esküvői ruhájába. Igaz? Jönnek a rokonok és barátok, olyanok is, akikkel 10 éve nem találkoztál... és mit fogsz tenni? Felveszel egy fekete ruhát, ami slankít? Nem fog menni!
Ne aggódj, ezen minden menysszony átesik. De mielőtt fontolgatnád a fekete ruhát, olvasd el ezt az 5 lépést, hogy hogyan légy fit az oltárnál.

 

1. Készíts egy tervet - de ne akkorát, mint az esküvőd - nem 400 embert kell lefogyasztanod, csak egyet! Készíts VALÓDI tervet, nem olyat, ami megmarad a gondolat szintjén. Ez valahogy így néz ki: "tornázni fogok hétfőn és pénteken 15 órától minden héten". Ezután találd ki, hogy hol: otthon, konditeremben, barátnőnél stb. Válassz valakit (lehetőleg ne családtagot), aki veled fog edzeni és megfelelően motivál. Ez körülbelül 15 percet vesz igánybe, így az időhiány nem kifogás!
2. Tűzz ki célokat. A célok nem fantáziák, hanem el kell érni őket! A cél legyen konkrét, tehát ne azt mondd, hogy " le akarok hogyni az esküvőig", hanem, hogy "legyen a derekam 10 centivel kisebb az esküvőn". Az eredményeket folyamatosan mért és tartsd számon. Tűzz ki nagy célokat, de ne elérhetetlenek (heti 1 kiló a reális). 
3. Írd le, hogy miből és mennyit eszel - vezess naplót!. Ezt nagyon könnyű elkészíteni (sok minta van fent neten is), és sokkal egészségesebben táplálkoznak azok, akiknek van ilyen.
4. Kötelezd el magad heti 3 óra testmozgásra. Mindegy, hogy ezt hogyan osztod el, de legyen meg. Ne csak a "gyenge" pontjaidra koncentrálj, hanem próbáld az egész testedet átmozgatni.
5. A mozgás legyen intenzív. Ha futsz vagy sétálsz, és elég erőd van a társaddal beszélgetni, akkor nem csinálod elég keményen! Ha több mint 15 másodpercet vársz az ismétlések között, akkor úgyszintén. 

Minél keményebben dolgozol, annál hamarabb éred el a kitűzött célt. Sok sikert az edzéshez! Nézz ki úgy az esküvőd napján, ahogy szeretnél!

Forrás: gnoeskuvo.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr50807644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása