A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vállalkozás (1) online vallalkozas (2) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Bluetooth szerepe egy rendezvényen

2008.11.25. 10:59 | megszervező | Szólj hozzá!

A mindennapokban is gyakran használt Bluetooth technológia új oldalát, mely a rendezvények világában is egyre inkább nélkülözhetetlenné teszi! Bluetooth-on keresztül a vendégek telefonjára nemcsak képet, hanem videó- és hangfájlokat, animációkat is küldhetünk. Ez a gyakorlatban szinte korlátlan felhasználási lehetőséget rejt, íme néhány példa:

Melyik asztalhoz ül a vendég?

Elkerülhető a kényelmetlen sorbanállás a bejárati ültetési rend térképnél, ha mindenki megkapja a telefonjára azt, így keresgélés és kérdezősködés nélkül könnyedén megtalálhatja a helyét.

Melyik szekcióteremben lesz az előadás?

Konferenciákon tipikus probléma, hogy a résztvevők a nap közepére már elvesztik a fonalat (és az érkezéskor kapott programfüzetet) és nem tudják, hol és mikor kezdődik a soron következő előadás. Az ilyen kellemetlen szituációk könnyedén elkerülhetők, ha a résztvevők a mobiltelefonjukra (is) megkapják a napi programot, így biztosan kevesebb lesz a folyosón tanácstalanul bolyongó és késő vendég.

Programváltozás?

Az sem gond, ha csúszik/változik a konferencia tervezett napi programja, hiszen azonnal frissített programot küldhetünk a telefonokra. Ez az, ami a nyomtatott programfüzetekkel eddig megoldhatatlan probléma volt, a Bluetooth technológiával mostantól gond nélkül kivitelezhető.

Mi a vélemény a rendezvényről?

Sok eseményen szükséges dokumentáció, értékelő lapok kitöltetése a résztvevőkkel, hogy megtudjuk véleményüket a rendezvény elemeiről. A Bluetooth-on kiküldött kérdőívekkel nemcsak rengeteg papírt spórolhatunk, hanem az esemény utáni feldolgozást is, hiszen az eredményeket a rendszer azonnal összegzi és igény szerint elemzi.

Szavazótechnika?

Az interaktivitás, az esemény résztvevőinek bevonása sokkal érdekesebbé tehet egy előadást. Lehetséges valós időben megjelentetni a szavazás állását, és - ha a tematika engedi -, akár attól függővé tenni a rendezvény további menetét.

Hogyan keltsem fel a figyelmet egy kiállításon?

Gyakori oka a megjelenés sikertelenségének a tematikus kiállításokon, hogy a sok versenytárs között "elveszik" a stand. A látogatók hamar megtelnek a bejárathoz közeli kiállítóktól kapott információkkal, és befelé haladva egyre jobban szelektálnak. Azonban ha felhívjuk figyelmüket a telefonjukra küldött csábító üzenettel - melyet már a bejáratnál megkapnak -, biztosan útbaejtik a figyelmüket már messziről megragadó cég standját.
Nyereményjátékkal kombinálva a siker garantált!

Promóció?

Az emberek ingerküszöbe a promóciókkal szemben egyre magasabb, egy egyszerű szórólap már kevésbé hatékony reklámeszköz. Kifejezetten a fiatal célcsoporttal rendelkező termékek/szolgáltatások számára kiváló lehetőség a Bluetooth technológia bevonása a promóciókba, mellyel a célszemélyeket nagyszerűen lehet stimulálni, játékra ösztönözni.

...És ez csak néhány gondolatébresztő a lehetőségek közül, melyek a Bluetooth technológiával megvalósíthatók.

Forrás: rendezvenyvilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr3807326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvénytechnika

süti beállítások módosítása