A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Kozmetikai kezelések esküvőre

2008.11.12. 10:14 | megszervező | Szólj hozzá!

Kozmetikai kezelések esküvőreÁltalában az esküvőket már 1 évvel a nagy nap előtt elkezdik tervezni, ütemezik az egyes fázisokat, hogy az esküvő napján minden tökéletesen működjön.

Ugyanezt megteheted a szépségápolás terén is. Van, aki rendszeresen havonta jár kozmetikushoz, van, aki csak akkor látogat el, ha valamilyen problémája akad a bőrével, és olyan is van, aki az esküvő előtt kezd el ezzel foglalkozni.

Összeállítottam időrend szerint, hogy mikor mit kell és érdemes a kozmetikusodtól kérned és mit tudsz tenni otthon ahhoz, hogy a legjobb formád hozd. Időrendben az esküvő napjával indulunk, a következő összeállításból kiválaszthatod igényed, időd és pénztárcád szerint azt, hogy mit használsz a programból.

Az esküvő napján
Reggel arctisztítás, szemápolás, hidratálás, testápolás. Fodrász.
Ha megérkezel a kozmetikushoz sminkelés előtt áttörli az arcodat, mert esetleg a fodrásznál lakkot fújtak rá, érdemes valamilyen szépítő ampullát masszírozni a bőrbe (vannak olyan speciális ampullák, amit sminkeléshez ajánlok, mert tartósabbá, szebbé teszi a sminket). Sminkelés előtt szemcsepp használata javasolt, majd szájápolóval előkészítjük az ajkakat.
A mennyasszonyi próbasmink alapján elkészítjük az esküvői sminket. A próbasmink után célszerű beszerezni azt a rúzst vagy a szájfényt, amit a kozmetikus használt, mert azt biztos pótolnod kell.

Én azt szoktam javasolni, hogy a szertartásig szívószállal igyon a mennyasszony és óvatosan egyen kis falatokban. Ha sírásra kerül a sor mindig csak óvatosan felitatjuk a könnyet és soha ne dörzsöld a szemed.

1-2 nappal esküvő előtt
Kozmetikusnál:
Keress egy nyugalmas 2 órát és menj el a kozmetikusodhoz. Én ilyenkor csak olyan anyagokat használok, amit már kipróbáltunk, nem érdemes feltenni a legújabb csúcs maszkot, és azt sem ajánlom, hogy most festess először szempillát, szemöldököt, mert ha véletlenül allergiás leszel valamilyen anyagra, akkor 2 nap alatt nem tudják helyrehozni a bőröd.
Amit feltétlenül kérj arcápoláshoz: radírozás, táplálás ez lehet ampulla, szérum vagy valamilyen koncentrátum, bármilyen maszk, ami feltölti, hidratálja vagy feszesíti a bőrödet, különös figyelmet érdemes a szemápolásra fektetni, hiszen kevesebbet bírunk aludni és a smink is tartósabb, szebb egy jól ápolt szemkörnyéken. A bevált színekkel készítess szempilla- szemöldökfestést.
Ajánlom, hogy csináltass egy alapos testpeelinget pl. tengeri sóval, illóolajokkal, így bársonyos, puha egyenletes színű lesz a bőröd, így majd nyugodtan viselhetsz kivágott, ujjatlan ruhát.
Otthon:

3 napos ampullakúra, amit esténként érdemes feltenni, az esküvő előtti este az ampulla után tehetsz fel valamilyen hidratáló krémmaszkot éjszakára, amit le se kell mosni, így biztosan gyönyörű lesz a bőröd.

1-2 héttel esküvő előtte
Remek időpont egy alapos arctisztításra, ha mikrodermabrázióval együtt csináltatod a kezelést, sokkal alaposabban el lehet távolítani a mitesszereket és pattanásokat, és a fel-
használt anyagok is könnyebben és mélyebbre tudnak jutni a bőrödbe.
Vidd magaddal a vőlegényed az ő bőrére is ráfér a tisztítás és a hidratálás, már szinte minden professzionális kozmetikumnak vannak férfi ápolói és kezelései.
Sminkpróba, melyről részletes olvashatsz az előző cikkben.
Ha nagyon muszáj most menj el szoláriumba semmiképpen ne az esküvő előtt 2 nappal, mert bármi érheti a bőröd és a szolárium nagyon szárít is és a bőröd száraz , foltos lehet.
A gyantázást is erre az időpontra ideális hagyni.

Otthonra: 7 vagy 14 napos ampullakúrát javaslok, mellyel felkészítheted a bőröd az esküvő napjára.

6-8 héttel esküvő előtt
Ilyenkor még belefér az időbe egy mikrodermabráziós kúra, más néven a bőrcsiszolás mely az orvosi gyakorlatból vett csiszolási technikák finomított változata, amely során a tiszta alumíniumoxid kristályok áramlása, vákuum segítségével finoman, de hatékonyan távolítja el az elhalt bőrsejtek felső rétegét.
A kezelés tökéletesen kontrollálható, kellemetlen mellékhatásoktól mentes (irritáció, fájdalom), akár ebédszünetben is elvégezhető. A mikrodermabráziós kúra a napsütéses hónapokban nem végezhető, mert a kezeléssel fényérzékennyé válik a bőr, mely ezután pigmentfoltosodásra hajlamos.
Itt az ideje elkezdeni, ha belevágsz valamilyen fogyókúrába a fogyasztó szépítő testkezeléseknek, melyek a folyókúra segítői lehetnek, hogy a fogyás mellett is megőrizhesd bőröd feszességét, rugalmasságát és eltűnjön a csúnya cellulit a combról, felkarról…

3-4 hónappal esküvő előtt
Ha gondolkozol sminktetováláson, akkor mindenképpen hónapokkal az esküvő előtt érdemes csináltatni, hogy még a korrekció is beleférjen az időbe. A jó conture make-up szinte láthatatlan, nem hivalkodó és mindenhol, mindenkor hordható! A kozmetikai tetoválás fő feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése, feladata, hogy kiemelje, ami szép és pótolja azt, ami esetleg hiányzik. Mielőtt választasz, kérdezz meg akár több szakembert is, mert az elrontott tetoválások javítása igen költséges és néha lehetetlen is.

 

Forrás: menyegzolap.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr94757428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása