A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Springfield Különleges Események karácsonyi koncepciói

2008.11.03. 08:56 | megszervező | Szólj hozzá!

Springfield Különleges Események karácsonyi koncepcióiJó hír, a gazdaság és a tőzsdék világából: a nehézségek ellenére idén is lesz Karácsony!!!!
Idén valami mást szeretnénk nyújtani karácsonyra.
Újat, érdekeset, nem hétköznapit.
Valami MODERNET ÉS KLASSZIKUSAT, valami VARÁZSLATOSAT, és valami NEMZETKÖZIT…
Ismerje meg a Springfield Különleges Események karácsonyi koncepcióit!

Modern és klasszikus karácsony

A dekoráció a modern világra épül.
Ez a koncepció arra ösztönöz, bátran valósítsuk meg a csakis ránk jellemző, egyéni világot. Ezért nem is népszerűsítünk egyetlen stílust sem, inkább az ízléses eklektikát ajánljuk, és arra buzdítunk mindenkit, hogy szakadjunk el a hagyományos megoldásoktól.
Az est dekorációja a karácsony egy modernebb, kevésbé ismert oldalát helyezné előtérbe, ami bizonyára sok embernek hozna érdekes újdonságot az életébe. A kiállított remekművek között akad olyan, amelyik egyszerűen gyönyörködtet, vagy gondolkodásra indít, de mindegyik arra késztet, hogy felszabadítsuk kreativitásunkat és kifejezzük egyéniségünket.
Az élő fától a plasztikon keresztül mindenféle díszítéssel találkozhatunk itt. De természetesen megtartanánk a már jól bevált és mindenki által otthon is szeretettel használt motívumokat. A programokat illetően az is megtalálhatja a kedvére valót, aki a klasszikusokért van oda, és az is, aki kíváncsi a modern dolgokra.

 

Varázslatos karácsony
„Kint a sötét utcán béke honolt, úgy tűnt, hogy megállt az élet, miközben jeges szél süvített és hordta a nagy pelyhekben hulló havat. Karácsony volt…” Ezen az estén a csillogásé és a pompáé a főszerep. De mégis kicsit másképp, mint ahogyan megszoktuk. A terem hangulatos, karácsonyi fényekbe borulva, tündérek és angyalok jelenlétében várja a vendégeket. Buborék felhők színei, fényfüzérek csillogása, hangulatos gyertyák lángja és a karácsony illata lengi be a helyet. Már a bejáratnál elkápráztatjuk az ünneplőket az angyalok által felszolgált 24 karátos aranypelyhekkel dúsított minőségi pezsgővel. Műsorunk, amellyel készülünk, olyan hatással lesz a vendégekre, mint amikor egy kisgyermek megpillantja a varázslatos karácsonyfa alá rejtett ajándékok armadáját. Tűz varázslók, minden káprázatot becsapó illuzionisták, elbűvölő tündérek tánca, hárfa játék könnyed pendülése, angyalok kórusa …
Az este folyamán a hangulathoz illeszkedő ételek kényeztetik a nagyérdeműt: Fagyott tónak izmos hal levének java, Arany gesztenyével töltött fázós pulyka mellye dér csípte burgonyával, tüzes csokoládéval nyakon öntött rumos diós palacsinta.( csak egy kis ízelítőként…  )

Európa karácsonya
Ezen az estén megpróbáljuk közelebb hozni a különböző kultúrával rendelkező nemzetek karácsonyi szokásait.
Eltérő fák, díszek és színek, más-más ételek, italok és programok, amik meghatározó szerepet kapnak a koncepcióban.
Azért hogy nyilvánvaló legyen a kedves vendégnek, hogy hova is csöppent tulajdonképpen minden nemzet, zászlaja alatt képviselheti karácsonya értékeit és hagyományait.
Keverednek a szokások és a hangulatok, éppen ezért olyan különleges és új ez az élmény.
Oroszország, Finnország, Írország, Olaszország, Anglia, Dánia…
Van ezek között, ami egészen hasonlít a mienkhez, és természetesen van olyan is, ami tökéletesen eltérő.
 

Forrás: helyszinonline.hu/blog

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr9748851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: karácsony

süti beállítások módosítása