A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Tánc - Mi a teendő, ha nem tudsz táncolni?

2008.10.15. 20:07 | megszervező | Szólj hozzá!

Nagy hagyománya van az esküvői „első tánc-nak”, azonban sok párnak fogalma sincs, hogy hogyan kellene hozzákezdeni. Ahogy közeledik a nagy nap, úgy nő a stressz is. Ha az esküvőd minden apró részletét megtervezed, akkor miért épp a táncot hagynád ki?

1. Tervezz előre: Kezdjétek el a gyakorlást kb. 6 hónappal az esküvő előtt.

 

 


2. Fordulj profikhoz: A tánctanulás egyáltalán nem unalmas dolog. Ha van rá keretetek, nézettek szét a környékbeli táncstúdiókban és válasszatok csoportot / stílust. Ha először kellemetlen mások előtt táncolni, vegyetek egy oktatókazettát.

3. A választás lehetősége: Ha nem tudtok dönteni a számról, nézzetek szét a neten, rengetek honlap ad ötleteket. Gyakoroljatok 3-4 számra és utána döntsetek, hogy melyik illik hozzátok a legjobban.

4. A kevesebb több: Nem kell végigtáncolni az egész számot (a profik se teszik). A DJ levághatja a végét vagy a zenekar a rövidített változatot játssza.

5. Válassz verziót: Beszéld meg a bandával, hogy olyan stílusban és tempóban játsszák a dalt, ahogyan te szeretnéd. Adj nekik a CD-ből egy példányt, hogy begyakorolják, nehogy meglepetés érjen.

6. Helyszín: Döntsétek el, hogy hol szeretnétek táncolni. Ha kültéri esküvőt szerveztek, akkor gondoskodjatok mobil tánctérről, ugyanis a sárban vagy a fűben nehéz pörögni. Ha a tánctér kisebb lesz, mint a fürdőszoba, akkor lehetőleg ne a keringőt válasszátok – sok helyet igényel.

7. Viselet: Gyakoroljatok úgy, mintha az esküvő napján lennétek. A vőlegényen legyen zakó és alkalmi cipő, a menyasszonyon pedig hosszú szoknya és a cipő, amit a nagy estén viselni fog.

8. Profizmus: Senki sem számít arra a vendégek körül, hogy profi showműsort fogtok adni, hacsak nem vagytok tényleg táncosok. De ha azok vagytok, minek olvastátok volna el ezt…

Forrás: gnoeskuvo.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr90746172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: menyasszony tánc

süti beállítások módosítása