A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Menyasszonyi ruha besárgulhat? Divat-trend 2008

2008.10.03. 06:23 | megszervező | Szólj hozzá!

No, nem az irigységtől, hanem mert ez a divat 2008-ban. A sárga, illetve annak minden árnyalata. Ha valaki esküvőt tervez, nem feltétlenül kell figyelemmel kísérnie az éppen aktuális trendeket, de aki ezen a területen dolgozik, annak szinte kötelező. Figyelemmel kísérni. Követni – hát ezt mindenkinek az egyéni belátására van bízva. Természetesen nem lehet ráerőltetni a megrendelőkre az éppen aktuális színvilágot, sőt, ez egyáltalán nem is célunk! Különösképpen ha az ember felvállaltan „trendhagyó”, mint mi, akkor végképp nem cél, hogy igazodjunk a pillanatnyi őrületekhez, amelyeket az amerikai designerek kitaláltak számunkra… Ahhoz azonban, hogy tudjuk, milyen útról kívánunk letérni, mindenképpen ismernünk kell az éppen aktuális divatot. A designerek minden év tavaszán meghatározzák az aktuális évben jellemző trendet. Így akinek éppen télen van esküvője, az kénytelen beérni az előző évi „elavult” módival. A 2008-as év – az előrejelzések szerint – az esküvők tekintetében a monokromitás éve. Bevallom...

beletelt egy kis időbe, míg ezt értelmezni tudtam… Monokróm, azt jelenti, egyszínű… Bár az utóbbi időben meglehetősen divatossá vált egy meghatározó színt uralkodóvá tenni egy esküvő színvilágában, teljesen egyszínű esküvőt nehezen tudok elképzelni – bár már lá ttam ilyet, igaz, nekem nem tetszett… Aztán továbbolvasva a designerek célkitűzéseit, rá kellett ébrednem, hogy a monokromitás adott esetben korántsem jelent egyhangúságot, sőt! A színek kavalkádját alkalmazhatjuk a monokromitás álcája alatt! Jellemzően három szín kiválasztását javasolják, amelyek egymással jól harmonizálnak, esetleg egy szín több különféle árnyalatai… Konkrét példával élve, a 2007-es év kedvelt divatszíne az esküvői dekorban a csokoládé volt. Ez a trend folytatódik 2008-ban is, és a monokromitás jegyében használhatjuk a barna különféle árnyalatait: pl. a barnásszürke, az arany és a barna színek együttes használata rendkívül elegáns hatást kelt, egymással jól harmonizálnak, kellemes, meleg érzetet nyújtanak.

 

 

 

 

 

Továbbra is trend a csokoládé

A melegségnél maradva – ahogyan azt már a címben is említettem – a 2008-as év vezető színe a sárga, és annak minden árnyalata. Tavaszi esküvőkre a halványsárgát javasolják; nyári esküvőre az üde citromsárga kelt rendkívül élénk hatást; őszi, téli menyegzők ideális színe pedig a mély mustársárga. A sárga egyébként is igazán jó választás esküvőre, hiszen a napfény színe, ami örömet, melegséget, boldogságot sugall.

Szintén divat a narancs, amely már régóta sikk az esküvői dekorációban, de úgy tűnik, továbbra is folytatja diadalmenetét. Különösen, mivel a narancs rendkívül jól harmonizál a citromsárgával, így a citrusfélék színeinek felhasználásával igazán remek színpompával fogadhatjuk vendégeinket. A trendire áhítozók számára megint csak a monokromitásra való hivatkozással kínálhatjuk a sárga különféle árnyalatait: például egy lágyabb barack, világossárgával és egy csipetnyi sötét naranccsal fűszerezve…


 

 

 

 

Trend ide vagy oda, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat a menyegzőnkön. 20 év múlva, amikor az esküvői képeket nézegetjük, már senki nem fog emlékezni arra, hogy mi volt éppen a divat 2008-ban – maximum kissé megmosolyogjuk az ósdi menyasszonyi ruhákat – de a dekoráció által teremtett hangulat mindenképpen visszaköszön majd a fényképeken sok év múlva is.

Forrás: Kreatív csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr10692713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő menyasszonyi ruha

süti beállítások módosítása