A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Megyünk pecázni! A csali már megvan...

2008.05.22. 22:48 | megszervező | Szólj hozzá!

Egy hétig sikerült "összeszednünk" a megfelelő csalit, hogy el tudjunk kezdeni pecázni, és egy-két nagyhalat kifogjunk. A peca még nincs kész, de folyamatosan faragjuk. Éppen azon tanakodunk, hogy ehhez a jó kis csalihoz melyik pecabotot használjuk majd. De lehet többet is kipróbálunk :-)

Félretéve a viccet a "csali" az interneten kétértelmű szó lett. Szinte minden online marketinggel foglalkozó ember tudja, hogy mit kell érteni azon, hogy "csali" .


Úgy döntöttünk a hét elején, hogy mi is készítünk egy "csalit", de mi is ez?
A marketing szakemberek úgy tanítják, hogy a csali az amivel megfogod a látogatót, az érdeklődőt, azaz amivel megszerzed az elérhetőségét (e-mail címét).

A csali általában egy letölthető e-book, vagy egy levélsorozat, levél tanfolyam, stb. Melyben egy olyan dologról írsz, ami a célközönségednek érdekes, és HASZNOS lehet.
A csalit mindig ingyen adják, csak azért hogy az e-mail címek, és ezáltal az adatbázis nőjön.

A csalihoz általában egy popup oldalt, vagy egy külön sales oldalt szoktak készíteni, mi a második mellett döntöttünk. A sales oldal maga a pecabot, és hogy melyiket vetjük be, még nem tudjuk... Több oldalt is kipróbálunk, és megnézzük melyik fog beválni.

A csali lényegében azért készül, hogy a "kifogott halaknak", az érdeklődőknek tovább fizetős lehetőségeket lehessen ajánlani... ja ez titok volt?! :-)

A csalinkról elöljáróban annyit, hogy legalább 35 oldal hasznos információ lesz. Elsősorban rendezvényekkel kapcsolatos cégek vezetőjének ajánljuk, hogy ezzel a mini képzéssel képet kapjon a cége weboldala és az online hirdetése hatékonyságáról. Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr39483157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: hatékonyság csali e mail cím pecabot

süti beállítások módosítása