A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vállalkozás (1) online vallalkozas (2) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Internet Stratégia - 1.rész: online marketing tartalomjegyzék

2008.04.07. 22:29 | megszervező | Szólj hozzá!

Még nem írtuk meg, azt, hogy miként is tervezzük az oldal bevezetését, megismertetését szélesebb körben, azaz hogyan is tervezzük a látogatottság növelést.

Mindenekelőtt annyit, hogy a látogatottsággal nem az a célunk, hogy minél nagyobb számú legyen (igaz abból lesznek érdeklődők), hanem hogy a téma iránt potenciális érdeklődő és látogató legyen az oldalon. Mivel az oldal szolgáltatása mindenkinek ingyenes. De nem szeretnénk azt, hogy a megnövekedett látogatók miatt, a szolgáltatók nem releváns ajánlatkéréseket kapjanak.

A látogatottság növelő stratégiánkat most csak néhány sorban mutatjuk be. Ezek a részeket természetesen részletezni fogjuk, éppen ami aktuális a napi munkánk során.

1. Készítettünk egy kérdőívet, melyben az internetezők szokásaira kérdezünk rá. A kérdőívet minél több netezővel szeretnénk kitöltetni.
A kérdőív visszaigazoló levelében belecsempésztünk egy kis nyereményjátékot, mely az oldalra visz át.

2. A kérdőív alapján egy esettanulmányt írunk (kb. 2 oldalt), és ezt körbeküldjük a témával foglalkozó netes oldalaknak, hogy hozzák le. Ez még természetesen nem PR cikk lesz, de reméljük a forrásban megjelölnek majd minket :-).

3. Elkezdtük írni a blogot. Ennek a blognak két fontos szerepet szánunk. Egyrészt ténylegesen bemutatni a  vállalkozásunkat, másrészt ennek a blognak a címét adjuk meg minden olyan fórumon, közösségi oldalon, blogon, amit olvasunk, használunk. Ezáltal a kiváncsiak átnéznek ide, majd jobb esetben megnézik az oldalt is. Illetve a leendő partnereknek bemutatjuk, hogy komolyan gondoljuk az elképzeléseinket! Ennek köszönhetően bizalmat akarunk szerezni.

4. A kategóriákhoz landing oldalakat hoztunk létre, mely oldalak segítséget adnak a megszervezem.hu oldal használatában, rövid bemutatása az oldal lényegének. Tovább a keresőoptimalizálásunkat segíti elő. Ezek a landing oldalak lesznek a linkkapcsolatok és a ppc hirdetések nyitó oldalai.

5. Külső linkkapcsolatok építése. Elsőkörben a linkkatalógusokban, majd a cégkatalógusokban és később kisebb nagyobb site-okon is. Linkkapcsolatnak nagyon sok ága van, erről bővebben is írunk még.
Saját magunk is létrehozunk linkgyűjtő oldalakat (lap.hu, lapozz.hu, linkek.hu oldalakon)

6. Az oldal bemutató videóját a videómegosztókra fogjuk feltölteni, és onnan is várunk látogatókat majd.

7. A kapcsolati marketing kialakítását autoresponder segítségével oldjuk meg. Erre külön internet stratégiát alakítottunk ki.

8. A weboldalon megjelenő cikkek, magazinok rövid összefoglalóját is leírjuk ide, hogy a hozzászólásokat itt kezeljük. Illetve az rss feliratkozók arról is kapjanak tájékoztatást.

Amiket leírtunk, azok mind ingyenes lehetőségek. Ezeket szépen végig fogjuk vezetni és részletesen bemutatjuk itt a blogon is.

Hamarosan részletesen is bemutatjuk, hogy a partnereket milyen "ösztönző" rendszerekkel fogjuk rávenni a csatlakozásra. Igaz részben már egy korábbi bejegyzésben érintettük ezt a témát.

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr60430725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: blog link online marketing ppc látogatottság növelés internet stratégia landing oldal linkapcsolat

süti beállítások módosítása