A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Online vállalkozás? Számunkra mit is jelent?

2008.03.26. 22:15 | megszervező | Szólj hozzá!

Egyre többen oktatják, tanítják azt, hogy miként is kell online vállalkozni. De igazán mit is jelent az online vállalkozás?

Első megközelítésként értelmezzük azt, hogy online. Számunkra ez azt jelenti, hogy egy hagyományos vállalkozási formát teljes mértékben az internet (és telefon) segítségével folytatunk. Azaz ha nem lenne internet nem lenne vállalkozásunk.
Nagyon sokan viszont úgy értik, és úgy is tanítják, hogy a már meglévő vállalkozásodat interneten is nyomod, hirdeted, az már online vállalkozás lesz.

Nem egy hagyományos vállalkozást vittünk át az internetre, hanem kigondoltunk egy internetes vállalkozást, mely csak az interneten tud megmaradni. Mi a megszervezem.hu-t teljes mértékben online vállalkozásként kezdtük el, és az egész formát interneten kezeljük.
Első ránézésre egy weboldal kell hozzá. Illetve egy olyan elgondolás, ami ezen weboldal segítségével pénzt tud termelni.

Úgy éreztük, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos cégekkel érdemes foglalkozni, valami "újat" adni nekik. Nem elég már csak egy felület az interneten, hanem több kell annál. Ezért is nem volt szándékunk cégkatalógus oldalt készíteni. De mi az ami több kell a vállalkozásoknak?
Egyik oldalról a célpiacunk a rendezvényeket kiszolgáló cégek lettek, a másik oldalról azok az érdeklődők, akik a rendezvényre, esküvőkre a különböző szolgáltató cégeket keresik a interneten.
Az egyik keresési szempont, hogy minél jobb ajánlatra tegyenek szert, vagy megtalálják az elérhetőségét és utána ajánlatot kérjenek tőlük.
Ezt a keresést szeretnénk kihasználni az online vállalkozásunkkal.

Egy olyan weboldalt hoztunk létre (vagyis egy csapattal közösen, és itt szeretnénk újból megköszönni a mercus két nagyszerű csapattagjának rengeteg türelmét), mely csak egy folyamatot egyszerűsít le. Ez a folyamat az árajánlatkérés egyszerre több szolgáltatótól.
És ebből az ajánlatkérési folyamatból szeretnénk hasznot húzni, azaz pénzt termelni.

Hogy miként is néz ki ez a folyamat? Majd egy kicsit később ezt is elmondjuk...

Egyszóval mi az online vállalkozást így képzeljük. A folyamat csak az interneten tud működni, a hirdetését csak interneten fogjuk csinálni. Csak olyan szolgáltatói vállalkozást akarunk a rendszerbe engedni, akik már használják a hagyományos vállalkozásukhoz az internetet.

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr79425834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: weboldal online online vállalkozás mercus

süti beállítások módosítása