A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Fontos-e, hogy mi van a menyasszonyi ruha alatt?

2008.12.02. 15:08 | megszervező | Szólj hozzá!

Nemcsak a mennyasszonyi ruha fontos a nagy napon, hanem az is, ami alatta van. Nagy divatnak örvend a fűző, a harisnyatartó és a harisnya. Az esküvői fehérnemű jóval többet jelent viselője számára, mint a hétköznapokon hordott "kiegészítők".

Fontos, hogy az ara ne érezze magát kényelmetlenül az esetleg újdonság számba ható fehérneműben, így ajánlott az esküvő előtt nem egyszer felpróbálni a kiválasztott darabokat. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a fehérnemű legyen az esküvői ruha legizgalmasabb darabja, és legyen harmóniával a ruhával.

Manapság a divatos fehérnemű képes korrigálni a test apró hibáit, így nem csak elegáns, vonzó, de praktikus is egyben. A fűző a mai divatnak megfelelően vonzó alakot kölcsönöz viselőjének (darázsderék és dekoltázs). A hiedelmekkel ellentétben a fűző nem valamilyen "kínzóeszköz". Rengeteg fajta kapható, melyek rugalmasabbak és kényelmesebbek elődeiknél. Kevés olyan ruhadarabbal találkozhatunk, ami úgy ki tudja hangsúlyozni a nőiességet, mint a fűző. A pántnélküli mennyasszonyi ruhához választják leggyakrabban a hölgyek, így dekoltázsukat még jobban kihangsúlyozhatják, valamint biztosabb tartást ad a fűző mind a ruhának, mind a mennyasszonynak, mint az egyszerű pánt nélküli melltartó.

Viszont vannak olyan darabok, amelykehez nem ajánlott, vagy nehézkes a fűző viselése. Ilyen a kivágott hátú és a pántos ruha. Ha a pánt elég széles, és a hátrésze elég magasan van, akkor megoldható a fűző, viszont a kivágott hátú esküvői ruhához inkább a felragasztható melltartót javasolják a tervezők. Az ara esetleg gondban lehet még a testhez simuló ruhával is. Ha a ruha például organza, vagy selyem, akkor a hátsó fűző és a szalagok miatt nem lehet alá venni. Túlságosan kiütne az alakja a ruhán.

Nagy dilemma még a combfix kontra harisnyanadrág kérdése is. A harisnyanadrág ugyan kényelmes lehet a mindennapokban, és miniszoknyához előszeretettel hordják a nők, de a combfix mégis elegánsabb és vonzóbbá varázsolja viselőjét. A harisnya a nőiesség egyik elengedhetetlen kelléke. A hatást azonban fokozni lehet még egy divatos és praktikus harisnyatartóval is.

Egy nő személyiségéről rengeteg dolgot elárulnak ezek a leheletnyi anyagok is. Hölgyeim, tanácsos odafigyelni a harmóniára, hogy a ruhadarabok összhangban legyenek egymással. De ugyanakkor ez életük legszebb napja, amit a jól megválasztott fehérneművel még különlegesebbé tehetnek, mind az önök, mind kedvesük számára.

Forrás: eskuvoimagazin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr78809042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő menyasszonyi ruha

süti beállítások módosítása