A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Újdonság: esküvői kedvezménykártya

2010.01.19. 09:30 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageKétségtelen, hogy az esküvő az ember életében egy nagyon is meghitt, örömteli esemény, senki nem fog meglepődni azonban, ha elővesszük egy kicsit az üzleti oldalát a dolognak. Ha évről-évre figyelemmel követjük az esküvői piacot, láthatjuk, hogyan fejlődik, szélesedik ez a szegmens. Esküvőportálok születnek, közösségek jönnek létre, és egyre több szolgáltató közül kell kiválasztanunk azokat, akik méltóak lesznek arra, hogy részt vegyenek életünk egyik Legszebb Napjának történéseiben.  

Az esküvő magazinok és portáltulajdonosok számára minden szezonkezdet (mely az adott év előtti őszre esik) új kihívást jelent, hiszen, ha nem tűnnek ki a tömegből, könnyen a megélhetésükbe kerülhet. A menyasszonynak, jegyespároknak ez azonban csak jól jön, hiszen az egyre élesedő versenyhelyzetnek köszönhetően, rugalmasabb feltételeket, alacsonyabb árakat, szélesebb szolgáltatás-palettát találnak.

 

A 2010-es év egyik újdonsága az esküvői kedvezménykártya lesz, mely igencsak hasznosnak bizonyulhat. Az esküvői kedvezmény kártya nem más, mint egy kis csomag, mely egy plasztikkártyából, és nyomtatott katalógusból és egy honlapból áll.

A sorszámmal ellátott plasztikkártya tulajdonosa a katalógusban szereplő cégeknél különböző mértékű kedvezményekre lesz jogosult a listaárakhoz képest. A kártya, amennyiben regisztrációval együtt vásároljuk meg (tehát megadjuk néhány elérhetőségi adatunkat – azaz e-mailcímünket), jelképes összegért lehet a miénk, de ha nem kívánjuk a regisztrációt, valamivel magasabb áron megvásárolva a kártyát, jogunkban áll az is.

 Az esküvői kedvezménykártyák általában egy évig érvényesek, és amennyiben a szolgáltató felismeri ennek jelentőségét, nemcsak az esküvőnk kapcsán kínál árengedményt, hanem az előtte/utána álló hónapokban is. Természetesen, vannak szolgáltatók, ahol ez kivitelezhető, és vannak, ahol nem. Egy virágboltban például egy éven keresztül olcsóbban vehetjük meg a születésnapi/névnapi virágcsokrokat, egy ruhaszalonban bálit ruhát is kölcsönözhetünk olcsóbban, nemcsak menyasszonyit, egy étteremben pedig az eljegyzési vacsoránk is kevesebbe kerülhet, nemcsak a lakodalom… 

Úgy látom tehát, hogy 2010 menyasszonyi igencsak szerencsések, hiszen számos hasznos dolgot tartogat nekik ez a szezon.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr531663541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása