A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Tradicionális esküvő vagy kreatív buli?

2009.09.18. 10:25 | megszervező | Szólj hozzá!

Image Az esküvő egy rémálom, amibe „mindenki beleszól”, temérdek szervezés és kész anyagi csőd – gyakran így áll hozzá a leendő házaspár a boldogító igen kimondásának napjához. Nem feltétlenül van igazuk. Egyre többen nem hajlandók sok milliót kifizetni egy esküvőért, és ellenállnak a hagyományoknak.

„Alterna aráknak” nevezi Eithne Farry a brit Guardianban megjelent cikkében azokat a menyasszonyokat, akik elutasítják a hagyományos esküvő-felfogást, és nem akarnak egy egész vagyont kifizetni egy olyan eseményért, amelyen nem is érzik jól magukat. Az egyik modern gondolkodású jegyespár country stílusú lagzit szervezett, ahol a menyasszony forrónadrágot és kalapot viselt, a buli pedig olyan volt, mint egy falusi vásár, szabadtéri sütögetéssel. Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban egyre több olyan esküvői magazin jelenik meg, amely arra buzdítja a menyasszonyokat: legyenek kreatívak, szervezzenek egyedi esküvőt. Mivel többnyire az örömszülők állják a költségek nagy részét, több dologban kell igazodni az ő igényeikhez.
 
„Rengeteg harcom volt a férjem szüleivel – mondta Boglárka, akinek az esküvőjét az anyósáék fizették. – Nekem szinte semmi beleszólásom nem volt a szervezésbe. A legközelebbi barátaimat sem hívhattam meg a vacsorára” – panaszolja.


Ha igazán egyedi esküvőt szeretne valaki, akkor egyáltalán nem a pénz a lényeg, hanem a kreativitás, az idő és az energia, valamint a meggyőzés képessége: mindenkivel meg kell értetni, hogy ez a nap a jegyespárról szól, nem pedig a rokonokról, ismerősökről, üzletfelekről vagy azokról a tradíciókról, amelyeket valaki megpróbál ránk kényszeríteni.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr121365390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása