A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Új trendi: pillangóröptetés

2009.07.24. 10:37 | megszervező | Szólj hozzá!

pillangoAhogy arról Budavári Kata, a Tolna Népújság újságírója egy 2008. januári cikkében már beszámolt, manapság új szelek fújnak az esküvők terén. Ahogy az újságírónak akkori interjúmban már elmeséltem, az igazán trendi menyasszonyok és Jegyespárok manapság pillangót röptetnek, mely igazán izgalmas és érdekes ...


... pontja lehet az esküvőnek. A legtöbben csodálkozva néztek rám, miután elolvasták a cikket. Senki nem tudja igazán elképzelni, hogyan zajlik a pillangóröptetés, holott nincs nagy különbség a galamb- és a pillangóröptetés között. A pillangók érzékeny természetére és a nehezebb hozzáférhetőségre gondolva azonban nem lepett meg csodálkozásuk. Néhány mókás kedvű ismerősöm elképzelése ellenére azért ez nem úgy zajlik, hogy az esküvőszervező az Esküvő napján egy lepkehálóval a kezében szaladgálva fogja be a röptetésre szánt lepkéket! :) Néhány erre szakosodott cég erre a célra tenyésztett pillangókat szállít közvetlenül az esküvő helyszínére, ahová hűvös és sötét tárolóedényben érkeznek meg a pillangók.
 
Természetes biológiai reakciójuknak köszönhetően a lepkék nyugalmi állapotban vannak, és ami a legfontosabb, semmilyen károsodás nem éri őket. Fontos tudni, hogy a pillangóröptetésre csak akkor van lehetőség, ha a levegő hőmérséklete + 17o felett van, hiszen csak ekkor térnek magukhoz a nyugalmi állapotból, és ekkor képesek repülni. Természetesen, a legjobb hatás napsütéses időben és szélcsendben érhető el. A Pár tehát megkapja a pillangókat, melyeket a legcélszerűbb valamilyen szépen feldíszített kosárba tenni. Amikor az Ifjú Házasok kilépnek a templomból vagy a polgári szertartás helyszínéről, a kezükbe veszik a kosarat, melyben a kis pillangók már alig várják, hogy hírét vihessék a Pár boldogságának. Az erre szakosodott professzionális cégek minden apró, ámde annál fontosabb részletre odafigyelnek.
 
A lepkék Magyarországon honos fajok, melyek környezetvédelmi szempontból nem veszélyeztetettek. Arra is odafigyelnek, hogy az esküvő helyszínének, azaz földrajzi elhelyezkedésének megfelelő lepkéket szállítsanak. A lepkék tucatjával rendelhetők, a legelterjedtebb mennyiség a 3-5 tucat, de akár 120 gyönyörű pillangó is hírét viheti a nagy eseménynek. A röptetés után természetes élőhelyet keresnek, és mivel maximálva van a megrendelhető lepkék száma, nem jelentenek veszélyt a közelben található mezőgazdasági területekre sem. 
 
... és hogy mi a legnagyszerűbb? A pillangóröptetés újdonsága ellenére egyáltalán nem luxus. Néhány tízezer forintból már egész sereg lepkét röptethetünk gyönyörűen feldíszített kosarunkból, és garantáltan exkluzív élményt nyújthatunk vendégseregünknek.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr31302274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező

süti beállítások módosítása