A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Hogyan őrizzük meg alakunkat az esküvőig?

2009.05.28. 13:49 | megszervező | Szólj hozzá!

Hogyan őrizzük meg alakunkat az esküvőig? - merül föl a kérdés szinte minden nő fejében. A drasztikus fogyókúráknak sokszor több a negatívuma, mint a pozitívuma. Egyébként is stresszes az esküvő előtti időszak, minek is terhelnénk meg fölöslegesen szervezetünket, illetve idegeinket.

 A következőkben ismertetnék néhány hasznos módszert. Ezekből bátran lehet válogatni, és ami számunkra szimpatikus kipróbálni.

1;
Minden fogyókúra alapja a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele a szervezetbe. Folyadék alatt itt a vizet és a cukor nélküli teát értem. Ezzel nemcsak az emésztést segítsük, hanem hidratáljuk szervezetünket továbbá megakadályozzuk a narancsbőr kialakulását. Ugyanis ha kellő mennyiségű vizet fogyasztunk, akkor nem tud lerakodni a szervezetünkben mindenféle káros anyag. 


2;Ha már a folyadéknál tartunk, akkor itt kell megemlítenem a gyógyteák hasznosságát. Rengeteg tisztító teakeveréket lehet kapni a drogériákban, valamint a gyógyszertárakban. De van egy örök favorit a csalán tea, ami szintén tisztító hatású és vízhajtó. Egy dologra azonban nagyon kell vigyáznunk, ezen italokat csak kúraszerűen lehet alkalmazni, ugyanis a fokozott vízhajtásuknak köszönhetően sok ásványi anyagot mosnak ki szervezetünkből.

 


3;
Ne fogyasszunk nehéz ételeket, és ha tehetjük, kerüljük a gyorséttermeket. Délután öt után lehetőség szerint ne együnk pékárút, krumplit és tésztaféléket.

De hogy nem csak tiltások vannak, ezért felsorolok néhány dolgot, amit mindig lehet fogyasztani: gyümölcs, zöldség, zsírszegény joghurtok, fehérhúsok stb..


4;
Bőrünk feszességének megőrzésében segít a hideg-meleg váltó zuhany, továbbá a fürdés utáni rövid masszázsok.


5;
Természetesen a testmozgásról sem feledkezhetünk meg! Itt nem a kemény edzőtermi munkára gondolok, hanem a könnyed mozgásra. Közhelynek tűnhet, de tényleg hatásos a séta. Ha az előbb felsorolt pontokat alkalmazzuk, akkor bizony elegendő lehet a gyaloglás is. Egy kis könnyed délutáni séta lakóhelyünk körül vagy egy félórás biciklizés. De ha kedvünk támad komolyabb testedzésre, ne fogjuk vissza magunkat.

Sőt összeköthetjük a kellemest a hasznossal és beiratkozhatunk egy tánctafolyamra is, amit kamatoztathatunk majd a lagzin is.


6;
Végül egy utolsó tanács. Csak akkor érhető el siker, ha mindezt örömmel tesszük és nem kényszerből. Be kell látnunk, hogy ez valóban jó.


Ne feledjük az a legfontosabb, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Forrás: eskuvomagazin.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr381288197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása