A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Menyasszonyi ruhád kiválasztása

2009.03.30. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

menyasszonyi ruha

Tippek a menyasszonyi ruha kiválasztásához
Minden menyasszony nagy lelkesedéssel, és egyben félelemmel vegyes érzelmekkel készül a menyasszonyi ruha kiválasztására. Mindazoknak akik csak most fognak hozzá a kereséshez, vagy már van elképzelésük, íme néhányt tipp, segítség, hogy megkönnyítsük a választást:

    * Tartsd szem előtt, hogy milyen típusú esküvőtök lesz. Válassz olyan ruhát , ami stílusban harmonizál az esküvő típusával.
    * Hasznos inspirációval szolgálhatnak a katalógusok és az internet.
    * Döntsd el, hogy venni vagy kölcsönözni fogod a ruhát.
    * Válassz nem mindennapi ruhát. Ne feledd, a menyasszonyi ruhát csak azon az egy napon fogod viselni. Legyen különleges!
    * A ruha kiválasztásakor gondolkodj pozitívan! Lehet, hogy csalódni fogsz amiért némelyik típus nem illik majd hozzád, de ez ne vegye el a kedved! Olyan ruhát válassz, ami illik az alakodhoz!
    * Kérj időpontot a menyasszonyi ruha szalonba/kölcsönzőbe, így előre biztosíthatod az eladó személyes figyelmét.

    * Vegyél ki szabadságot. Nem szerencsés munka után, fáradtan vagy szombat délelőtt a legnagyobb nyüzsgés közepette ruhát próbálni.
    * Nem érdemes végigpróbálni a fogason lógó összes ruhát. Inkább kérd meg az eladót, hogy mutassa meg azokat a modelleket amik legjobban megfelelnek az elképzeléseidnek.
    * Lehet, hogy furcsán hangzik, de győződj meg róla, hogy a ruha hátulról is tökéletesen álljon rajtad. A vendégek többnyire a hátadat fogja csak látni, és Te jól szeretnél kinézni
    * Ne felejts el magas sarkú cipőt vinni a ruhapróbára aminek a magassága megegyezik az esküvőn viselt cipő magasságával (az ideális az volna ha már azt a cipőd vinnéd, amit viselni fogsz) valamint pánt nélküli melltartót.
    * A fejdíszt és a többi kiegészítőt ajánlatos a ruhával együtt kiválasztani, hogy lásd mi illik hozzá.
    * Mindenképpen vigyél magaddal valakit a ruhapróbára, akiben megbízol és akinek adsz a véleményére. A legjobb, ha az édesanyádat vagy a lánytestvéredet kéred fel erre a feladatra. A barátnők esetleg féltékenyek lehetnek rád, és előfordulhat, hogy nem lesz objektív a tanácsuk...
    * Ha szeretnél fátylat a ruhához, akkor próbáld fel a ruhával együtt, hogy láthasd milyen az összhatás.
    * Fontos, hogy jól érezd magad a ruhában. Az elégedett mennyasszony, boldog menyasszony is egyben.
    * Tedd fel magadnak a következő kérdéseket: Kényelmes a ruha? Tudok benne mozogni? Tudok benne táncolni?
    * Olvasd el figyelmesen a ruhakölcsönzésről szóló szerződést, mielőtt aláírod
    * Ne idegeskedj a ruhapróbán inkább érezd jól magad! Elvégre nem történik semmi sem, ha nem sikerül rögtön kiválasztani az igazit!

 

Forrás: hazasodunk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr931032524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő esküvőszervező vőfély esküvői ruha menyasszonyi ruha ceremóniamester álomesküvő

süti beállítások módosítása