A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Hogy érezzük magunkat jobban üzleti rendezvényeken

2009.03.25. 10:20 | megszervező | Szólj hozzá!


Néhány tipp hogyan legyünk aktívabbak, élvezzük jobban a rendezvényeket, összejöveteleket.

1. Regisztrálj, ha lehetséges. Néhány rendezvényen megkérnek, hogy előre regisztrálj. Ez nemcsak fenntartja  a helyet számodra, hanem a szervezőknek is nagy segítség. Amennyiben nincs mód az előre történő regisztrációra, általában beengednek a rendezvényre anélkül hogy a neved fent lenne a listán.

2. Nem engedheted meg? Hívd fel a szervezőket és érdeklődj kedvezmények után. Esetleg kérdezd meg jelentkezhetsz-e valami önkéntes munkára cserébe ingyen belépésért vagy kedvezményes jegyért.


3. Állíts fel egy-két célt. Csak az időt akarod eltölteni? Vagy esetleg tanulni is akarsz valamit és hozzáadni valamit a rendezvényhez? Mielőtt elindulsz otthonról gondolkozz néhány percig mit tehetnél előtte, közben vagy a rendezvény után, hogy elérd ezeket a felállított célokat.

4. Ne csak a fenekeden ülj. Kérdezz, érdeklődj.  Vegyél részt a beszélgetésekben.

5. Kérdezz. Nincs olyan, hogy buta kérdés. Nagy valószínűséggel másoknak is ugyanazon kérdései vannak. Egyetlen dolog butaság, nem megkérdezni őket.

6. Légy segítőkész. Segíteni, önként tenni valamit jó szórakozás lehet. Ugyanakkor nagyszerű lehetőség is arra, hogy találkozz a szervezőkkel és résztvevőkkel egyaránt. Ha teheted, hívd fel a szervezőket előre és beszéljétek meg hogy mit és mennyi ideig tudsz segíteni. Azt is jó tudatni ha valamiben különösképpen szeretnél segíteni.

7. Járd körbe az asztalokat, displayeket és beszélj a gazdáikkal. Kérdezd meg mi a feladatuk, mi érdekli őket,hogyan lehet bekapcsolódni, milyen alternatívák vannak…

8. Ne rohanj el amikor a prezentáció vagy a film véget ér. Az ezt követő beszélgetések sokszor sokkal érdekesebbek. Ez egy lehetőség arra, hogy új emberekkel ismerkedj és megtudd mi történik a formális előadásokon túl. Figyelj mit mondanak vagy éreznek a különböző emberek.

9. Légy pozitív. Könnyű panaszkodni és kritizálni, azonban sokkal fontosabb pozitív megoldást találni. Próbálj olyan megoldásokkal előállni amelyek az általad képviselt értékeket is magukban hordozzák.

10. Ne akarj a középpontban lenni. Ne beszélj túl sokat. Ha bekapcsolódsz egy beszélgetésbe, légy lényegretörő és rövid. Egy percnél többet ne beszélj. Önmagad ismétlése, vagy a részletekben való elveszés sem fog senkit jobban meggyőzni, vagy neked több barátot szerezni.

11. Segítsük a kommunikációt.  Ha az emberek nem ismerik egymást vagy még nem beszélt mindenki, a következőt javasoljuk. Körben állva vagy ülve mindenki bemutatja magát röviden, beszél a rendezvénnyel kapcsolatos céljairól, reményeiről és aggodalmairól.

12. Iratkozz fel az e-mail listára. Ezzel elérheted, hogy hallj a következő rendezvényről, lehetőségekről. Nagyszerű módja a kapcsolattartásnak. Ha nincs ilyen e-mail lista, javasolhatod, vagy létrehozhatsz egyet te magad is.

13. Ne szaladj el az érzéseid elől. Ha a rendezvényen olyan témáról volt szó amely felkavarta az érzéseidet, elbizonytalanított esetleg feldühített,(béke, környezetvédelem, társadalmi kérdések) ne menj haza azon nyomban. Jobb ha keresel valakit aki pozitívan áll ezekhez a kérdésekhez és megtudakolod hogy ő mint vélekedik.

 

Forrás: rendezvenyszervezes.blogter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr641019764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező

süti beállítások módosítása