A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Dekorációs kiegészítők...

2009.03.17. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

Dekorációs kiegészítők...Az esküvői vendégfogadás során ültető kártyákkal gondoskodhatunk arról, hogy vendégeink az általunk gondosan megtervezett helyeket foglalják el a terített asztal mellett. Az ültetési rend ismertetésének több módja van, melyek egymással is kombinálhatók.


Ha sok asztalnál nagy násznépet látunk vendégül, érdemes egy táblára kiírni az asztalok elrendezését, mellette az adott asztalnál ülő vendégek nevével. Ezt kiegészítően vagy akár önmagában is alkalmazható megoldás, ha a vendégek nevét kis kártyákra írjuk, mellé vagy a lap hátuljára pedig az asztal száma kerül, a kártyákat pedig a bejárat mellett helyezzük el egy asztalon.

 

Ha az asztaltársaságon belül is konkrét helyet szánunk egy-egy vendégnek, akkor a teríték mellé is kerüljön kártya. A bejáratnál elhelyezett asztalra szórt virágszirmok között nagyon romantikusan mutatnak az ültető kártyák. A klasszikus és elegáns megoldások mellett azonban nyugodtan szabadon engedhetjük a fantáziánkat és az esküvő stílusához illő egyedi ültető kártyákat tervezhetünk.

Ha a vendégek helyét kis ültető kártyák jelölik, kerülhet az asztalokra egy-egy menükártya is. Ez különösen olyankor ajánlott, ha háromnál több fogás kerül tálalásra, és ha a különböző fogásokhoz különböző borok fogyasztása ajánlott. A kártyák képezzék szerves részét az esküvői dekoráció koncepciójának.

Mivel a vendégkönyv is fontos része az esküvői vacsora mozzanatainak, mindenképpen a dekorációval harmonizáló darabot válasszunk Ha a helyszín, és az asztalok díszítését egy bizonyos színre terveztük meg, akkor ez a szín, lehetőleg jelenjen meg valamilyen formában a vendégkönyv kivitelében. Nem kell persze ezzel az egész borító színét meghatároznunk, de egy szalag vagy selyemvirág színben összeköti a vendégkönyvet az esküvőnk látványát meghatározó dekorációval. Különleges ötletek, és témaválasztás esetén előfordulhat, hogy nem találunk olyat, ami elképzeléseinknek megfelel. Ilyenkor válasszunk egy teljesen egyszerű, díszítés nélküli borítóval ellátott vendégkönyvet és a dekoratőr díszítse fel az esküvő témájának megfelelően.

Forrás: eskuvoszervezes.blogter.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr671009096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása