A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Vőlegényi ruha - Esküvői készülődés férfi szemmel - 3.rész

2008.11.20. 08:11 | megszervező | 1 komment

hát meg kell h mondjam csalódtam magamban öltönyvásárlás terén.

már felkészültem, h 650 ruhát fel kell próbálnom, mindengyikkel lesz vmi bajom, és h dollár százezereket kell kifizetni.
menyasszony tartott is nekem egy rábeszélést, h ne legyek macerás, ne nyafogjak és h húzzam ki magam. (nem érzem magam vmi otthonosan öltönyben... :) )
alaposan felkészültem, vittem szépcipőt, zoknit, pólót az ing alá, és elhatároztam, h a lehető legfurábbnak tűnő cuccot is felpróbálom, hátha fölvéve más lesz mint ránézésre, meg az újságokban.
megjegyzem az újságokban lévő öltönyös modellek ugy néznek ki, mintha a menyasszonyt sosem szándékoznának elvenni, inkább egymással kacérkodnának...
így tehát felkészülve bandukoltunk be a szép kis boltba, ahol megint nagyon kedvesen fogadtak minket, és azt is megértette a tulaj srác h az orrom alatt miért dünnyögöm: "persze, én miért nem láthatom az araruhát, ez igazságtalanság..."

az ekrü színű menyasszonyi ruhához illő sötétbarna öltöny próbáltam hát fel elsőre, és meglepően kellemesen éreztem magam benne. kaptam próbainget (kicsit nagy volt), minden hozott holmit magamra aggattam, de vmi nem stimmelt. a 3 részes öltöny mellénye vhopgy nem jött be.
látják, h vakarom a  kobakom, mondják, h mibaj? mondom ez a mellény olyan mintha azt akarnám kidobolni, h a gyebi bírónak mindig igaza van...
kerítettek egy csíkós, némileg csilligós esküvői mellényt, meg nyakkendőt.
felpróbáltam.
hát így már mindjárt mááás, mondtam nekik vigyorogva. :)
de most meg az ing nem stimmelt, a gallérja olyan hülyén lapolt a mellény nyaka alá. mondom ezzel vmit nem lehetne kezdeni?
dehogynem itt egy szmoking ing.
kibontották az originált, dobjam fel magamra.
na ezek után már tényleg nagyon jól néztem ki, és elégedetten nézelődtem a tükörben.
na akkor ezt megveszem, hogyér' adja?
mond egy nagyon barátságos összeget, 30K alatt van a 3 részes öltöny... hát akkor ez megvolna.
a szmoking ing 7K volt, a mellény kicsit nagy volt, abból hoznak a méretemben, még nem tudom mennyi lesz. kell még egy csuka, meg egy öv, meg gyémántköves 55 kárátos mandzsetta...

ja!
- az öltöny nem volt a méretemben. a srác elrongyolt egy másik boltba és hozott sittysutty.
- mondom kell egy öv az öltönyhöz, vmi ilyesmi. azt mondja: ne vedd most meg, először cipőt nézz. ó ez igaz, de milyen fura ha nem akarja rámtukmálni. :O
- farmerövem meg megy tönkre, kéne egy kétcsattos, de az nálatok sajna nincs. erre csináltatott... :D

 

Forrás: 321igen.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr49772854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rrroka · http://hosszutav.blog.hu 2010.02.11. 06:08:17

Tisztelt megszervező!
Tisztelt megszervezem.hu!

A z Önök általa a 321igen.blog.hu-ról, megkérdezésem nélkül átvett blogbejegyzéseim közléséhez, újrafelhasználásához NEM JÁRULTAM HOZZÁ.
Múltheti megkeresésemre nem reagáltak.
Amennyiben továbbra is szeretnék a bejegyzéseket a blogjukhoz és üzleti tevékenységükhöz felhasználni kérem keressenek meg az indapasson megadott elérhetőségeimen, vagy távolitsák el honaljukról a szerzői jogokat sértő, megszervezőt szerzőként feltüntető másolatokat.
Köszönöm.
Üdvözlettel:
rrroka

Címkék: esküvő

süti beállítások módosítása