A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Esküdjön Ön is a Nemzeti Múzeumban

2010.01.21. 12:00 | megszervező | 2 komment

ImageAz Axel.hu csapata utána járt, vajon hogyan úszhatjuk meg minél egyszerűbben a kézfogót. A megoldás: fogadjunk esküvőszervezőt! Így megúszhatjuk egyszerűbben, de olcsóbban nem. Esküdhetünk a Budai Várban, provance-i stílusban, kimondhatjuk az igent a Nemzeti Múzeumban, és fogadhatunk bébiszittert  ... ... a vendégek nyűgös gyermekeinek. ’Másfélmillióból már lehet esküvőt csinálni’. Szuper.

Eddig leginkább amerikai filmekben találkozhattunk úgynevezett esküvőszervezőkkel, akiket nemrégiben a világhíres hátsójú Jennifer Lopez vezetett be a honi köztudatba, a Szeretném, ha szeretnél című neorománc főszerepében domborítva.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

Visszakapja régi fényét a tiszadobi Andrássy-kastély

2010.01.20. 09:30 | megszervező | Szólj hozzá!

Korhűen restaurált kastélyépülettel és -parkkal, bukszuslabirintussal, valamint muzeális jellegű berendezési tárgyakkal ellátott látogatószobákkal várják a turistákat 2011 végére a felújított tiszadobi Andrássy-kastélyba. Az összesen 2,2 milliárd forintba kerülő rekonstrukció műszaki terveiről kedden tartottak sajtótájékoztatót Nyíregyházán.

Tiszadob


 

 

 

 

 

 

 

Az 1880-85 között romantikus stílusban épített 12 tornyos, 52 szobás kastély csaknem 2700 négyzetméteres épületének, valamint parkjának felújítására az Európai Unió közel 1,7 milliárd forintot biztosított, melyhez a megyei önkormányzat - mint tulajdonos - húsz százalékos önerővel járult hozzá.

Címkék: kastély

Újdonság: esküvői kedvezménykártya

2010.01.19. 09:30 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageKétségtelen, hogy az esküvő az ember életében egy nagyon is meghitt, örömteli esemény, senki nem fog meglepődni azonban, ha elővesszük egy kicsit az üzleti oldalát a dolognak. Ha évről-évre figyelemmel követjük az esküvői piacot, láthatjuk, hogyan fejlődik, szélesedik ez a szegmens. Esküvőportálok születnek, közösségek jönnek létre, és egyre több szolgáltató közül kell kiválasztanunk azokat, akik méltóak lesznek arra, hogy részt vegyenek életünk egyik Legszebb Napjának történéseiben.  

Az esküvő magazinok és portáltulajdonosok számára minden szezonkezdet (mely az adott év előtti őszre esik) új kihívást jelent, hiszen, ha nem tűnnek ki a tömegből, könnyen a megélhetésükbe kerülhet. A menyasszonynak, jegyespároknak ez azonban csak jól jön, hiszen az egyre élesedő versenyhelyzetnek köszönhetően, rugalmasabb feltételeket, alacsonyabb árakat, szélesebb szolgáltatás-palettát találnak.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

Ismét Országos Szőlész-Borász tanfolyam

2010.01.18. 10:20 | megszervező | Szólj hozzá!

Balatonfüred Város Önkormányzata, a Balatonfüred-Csopaki Borvidék Hegyközségi Tanácsa valamint a házigazda Pelsovin Trade közös szervezésében ismét megrendezzük télibentlakásos rendszerűtovábbképzőnket Balatonfüreden.

Címkék: bor

Alles Walzer...

2010.01.15. 10:20 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageAmikor Ausztria táncra perdül, gyakran a fél világ a csodájára jár. A legkiemelkedőbb bálok messze az országhatáron túl is ismertek. A báli kínálatban azonban felfedezhetőek kevésbé ismert, rejtett gyöngyszemek is. Amennyire csendes visszafogottságot és nyugalmat árasztanak Ausztria varázslatos tájegységei, annál inkább pompázatosak és díszesek a bálok, ...

Címkék: rendezvény rendezvényszervező

Répceszentgyörgyi Horváth-kastély

2010.01.14. 11:00 | megszervező | Szólj hozzá!

A kastélyt Vas megye alispánja, Zsigmond I. építtette a XVII. század végén kora barokk, majd utódai a XVIII. század végén átépíttették késő barokk stílusban, vélhetően Hefele Menyhért tervei szerint.

Répceszentgyörgy
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: kastély

Komoly karrier előtt a magyar pálinka?

2010.01.13. 09:10 | megszervező | Szólj hozzá!

Tavaly először nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat az érpataki Zsindelyes pálinka. A Gazdakör Papp Józseffel, a pálinkafőzde tulajdonosával beszélgetett. 

- Mit jelent ez a cím önöknek? 

Számomra azért nagyon fontos ez az elismerés, mert olyan környezetben - a magyar Országgyűlés 
kupolatermében - adják át a díjat, ahol már ott lenni is hatalmas megtiszteltetés. Egy magyar 
terméknek ennél méltóbb helyet nem is lehetne találni. 

- Milyen előnyökkel jár egy ilyen cím megszerzése? 

Mivel a cím odaítélése a televízióban is nagy szerephez jutott, ez az eladási számainkban is 
jelentkezett. Azt nem mondom, hogy drasztikus változások történtek, de odafigyeltek rá. Januártól  
már a díj logóját és címkéjét is felhelyezhetjük termékeinkre, ami talán újabb eladásokat generál. 

Címkék: pálinka

A fotósok nem szentek

2010.01.12. 10:00 | megszervező | Szólj hozzá!

Elkezdődött az esküvői szezonra való felkészülés hajrája, eljött a fotográfus kiválasztásának ideje. A választék óriási, több ezren próbálnak szerencsét a piacon, minden évben több százan morzsolódnak le és újak lépnek a helyükbe.  A feladat egyszerűnek látszik, az internet telis-tele van esküvői fényképészek oldalaival. Ha valakinek tetszenek a képei és megfizethetőek az árai, akkor a lefoglalózásával  minden elintézettnek tűnik. ..

kep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: esküvő fotós fotózás

VIII. Miskolci Menyegző Kiállítás

2010.01.11. 14:30 | megszervező | Szólj hozzá!

Image2010. január 16-17 -án nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár a tavaly sikeresen vizsgázott új helyszínen. Természetes hát, hogy a Kiállításnak ismét ITC székház ad otthont. A kétnapos kiállításra a helyi esküvős szakma színe-java mellett az ország különböző ...

Címkék: esküvőszervező rendezvényhelyszín rendezvényszervező

Trash The Dress

2010.01.08. 13:56 | megszervező | Szólj hozzá!

Itt a legújabb trend Amerikából!

   

 

 

 

 

 

 

 

 

A Trash the Dress Fotó/Videó az esküvői fotózás, videózás speciális, kreatív ága, mely Amerikából származik. Lényege, hogy esküvői ruhában (optimális esetben mind a menyasszonyról, mind a vőlegényről) olyan képek készülnek, melyek teljesen ellentétben állnak ruhák eleganciájával. Erre a fotózásra eredetileg az esküvő után került sor, amikor már nem számított, ha kárt tesznek a ruhában. A Trash the Dress Fotózás másik lényeges eleme ugyanis az, hogy a ruhát összekoszolják, vízbe merítsék, szétszaggassák.

Címkék: esküvő fotózás

Pippo? Hallottál már róla?

2010.01.07. 13:53 | megszervező | Szólj hozzá!

ARADI TIBOR (PIPPO)
1992 óta dogozik humoristaként. 7 éve a Mikroszkóp színpad tagja, Rádiókabaré állandó szerzője és előadója.
Humorista Kerestetik Verseny második helyezettje, a My Cream Popparódia állandó vendége volt.
A jelenleg is működő, a Maksa Zoltán vezette Médiász Trottyzenekar tagja, ahol énekhangjában is gyönyörködhet a tisztelt közönség
Televíziós munkái: „Zene essen beléd”, „Szeszélyes Évszakok”, Mikroszkóp Kabaré, Tiszta Kabaré sorozat.

Címkék: színész előadóművész

Educatio - 2010. január 22-23.

2010.01.06. 13:49 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageA 10. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2010. január 22–23. között kerül megrendezésre Budapesten, a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban. Közel 200 stand, 40 000 látogató, szinte valamennyi hazai felsőoktatási intézmény standja és a legújabb oktatási fejlesztések, taneszközök, módszerek – ezek jellemzik az Educatio Kiállítást.

Címkék: rendezvény rendezvényhelyszín rendezvényszervező

Az esküvőfotósok titkos élete

2010.01.05. 13:38 | megszervező | Szólj hozzá!

Ezt a cikket pár hete találtam az ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers) oldalán és mivel egy jellemző tévhitet érint, lefordítottam és most beteszem ide:

….

Gyakran előforduló párbeszéd esküvőkön a svédasztalnál sorbanállva vagy a nyugodtabb időszakokban, amikor éppen nem készítek képeket:

„- Aha, ön a fotós.

-Igen uram, én vagyok az és imádom ezt csinálni.

-Na igen, nem csodálom. Remek munkája van. Nagyszerű lehet heti egy napot dolgozni”

Hasonló történeteket gyakran hallok más kollégáktól. Úgy tűnik, igencsak hamis az általános kép arról, mit csinálnak valójában az esküvői fotósok egész héten. Ez tökéletesen érhető is, hiszen az emberek csak az esküvőjükön látnak minket dolgozni. Éppen ezért úgy gondoltam, érdekes lehet egy felmérést készíteni, mivel foglalkoznak igazából a hétvégi fotózás mellett és remélhetőleg segít tisztázni néhány alapvető tévhitet azzal kapcsolatban, mi történik a kulisszák mögött, miután otthagytuk a vacsorát.

Címkék: esküvő fotós fotózás esküvőszervező

Esküvői színtrendek 2010-ben

2010.01.04. 13:35 | megszervező | 1 komment

ImageMichelle Mospens, a MyPersonalArtist.com szerkesztőjének cikke szerint a Pantone.com közzétette a 2010-es esküvői színtrendek előrejelzéseit. Ezek a trendelőrejelzések ugyan Észak-Amerikára vonatkoznak, de ha némi késéssel is, valószínűleg hamarosan nálunk is megjelennek az esküvői palettán.

Címkék: esküvő esküvőszervező álomesküvő

Befejezéséhez közeleg a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély felújítása

2009.12.31. 13:55 | megszervező | Szólj hozzá!

Európai uniós támogatással fejeződik be a fehérvárcsurgói Károlyi-kastély felújítása; az 550 millió forintról szóló támogatási dokumentumot pénteken adta át a kastély még rekonstrukcióra váró főépületében a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács elnöke.


Fehérvárcsurgó
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: kastély