A blogunkról

Bemutatjuk a megszervezem.hu weboldalt, mint rendezvény navigátort!
Minden információt összegyűjtünk, ami jelenleg az interneten van rendezvénnyel, esküvővel kapcsolatban.
A blogon PR cikk megjelenítésére is van lehetőség, de kizárólag a partnereink számára.
Csatlakozzon partnerként!

Címkék

álomesküvő (61) bál (3) báli ruha (1) biofesztivál (2) blog (3) bor (29) borfesztivál (5) catering (3) cégadatbázis (1) ceremóniamester (11) csali (1) csokoládé (1) cukrászda (1) damjanovich (1) dekoráció (11) dilemma (1) eljegyzési gyűrű (4) előadó (2) előadóművész (1) emagazin (2) esküvő (199) esküvői csokor (12) esküvői kitűző (5) esküvői ruha (22) esküvői torta (11) esküvőszervező (88) event expo (2) e mail cím (1) fehér galamb (1) fellépő (2) fesztivál (2) fotós (21) fotózás (9) gasztro (1) gasztronómia (3) google (1) google adwords (2) hatékonyság (2) házasság (14) hellókarácsony (3) hostess (1) ingyen (1) internet; (2) internet marketing (2) internet stratégia (4) internet trend (1) iwiw (2) karácsony (8) kastély (29) kastély07 (1) kastélyszálló (7) kiállítás (4) közösségi oldal (1) landing oldal (3) látogatottság növelés (3) likör (1) link (1) linkapcsolat (2) marketing (3) meghívó (1) menyasszonyi csokor (6) menyasszonyi ruha (15) menyasszony tánc (7) mercus (1) milliomos szuletik (1) nászút (13) nyereményjáték (4) önbizalom (1) online (4) online iroda (4) online marketing (5) online mini képzés (1) online pr (1) online public relation (1) online vallalkozas (2) online vállalkozás (1) pálinka (1) pecabot (1) poker (1) ppc (1) program (1) reddit (1) rendezvény (103) rendezvényhelyszín (45) rendezvényhelyszín0 (1) rendezvényszervező (55) rendezvénytechnika (11) rss (1) sütemény (2) svédasztal (4) szerelem (1) színész (1) torkos csütörtök (1) újdonság (2) vásár (2) videós (1) virág (2) virágbolt (1) vőfély (21) web2 (1) web2.0 (1) weboldal (2) webrendezveny.hu (1) zenekar (1) zenész (3)

Stratégiai Partner

Baldachinos ágy jár az ügyfeleknek

2009.11.03. 11:45 | megszervező | Szólj hozzá!

ImageOka van annak, hogy az új házasokat egy rövid időre magukra hagyja környezetük. Ez a nászút. Ki a déli tengerekre, ki az Őrségbe utazik. Esküvőben az extrém a divat. Köttetnek házasságok a levegőben, repülőgépen, tengeralattjárón, a Balaton közepén, a Mount Everesten, netán Las Vegasban vagy Capri szigetén.

A helyszín és a ceremónia legyen, egyszeri, megismételhetetlen, emlékezetes. A baj csak az, hogy a szerényebb esküvő is sok pénzbe kerül. Pap Zoltán és párja kiszámolta: amennyibe minden itthon kerül, annyiból külföldön is lehet házasságot kötni, sok konfliktust kizárnak és egyúttal a nászút is megoldott. A világháló segítségével megtalálták az erre legalkalmasabb helyet, ahol specializálódott tengerparti szállodák egész sora várja a házasulandókat: a mexikói Cancunt. Tavaly októberben ott esküdtek, és hazatérve nem győztek mesélni a paradicsomi környezetről, és a profi szolgáltatásokról. Azután döntöttek, Álomesküvő Mexikóban néven vállalkozásba fognak. Házasulandókat utaztatnak Cancunba. Beszerzik a repülőjegyet, lefoglalják a baldachinos ágyas szobát, megrendelik a szállodai szolgáltatásokat, lefordíttatják a házasságkötéshez szükséges okmányokat, és így tovább.

Versenytársakkal alig kell megküzdeniük, egy kézen megszámlálhatók a hazai vállalkozások, amelyek a megrendelők egyéni kívánságai szerint szerveznek külföldi esküvőt és hozzá nászutat. Ilyen például a Fáraó nevű cég, és Varga Rózsa parányi vállalkozása, a Bon Jour. Varga Rózsa feltérképezte, hogy a világ mely államaiban köthető olyan polgári esküvő, amelynek hitelességét Magyarországon elismerik, tudja, hogyan kell ehhez engedélyt szerezni, és azt is regisztrálta, mely államok mennyi idő alatt és mennyi pénzért adnak ilyen esetben vízumot.

Vállalkozásának igazi értékét abban látja, hogy képes a legkülönfélébb egyéni kívánságokat teljesíteni. Ilyen a romantikus környezet, de voltak ügyfelei, akik még arra is vágytak, hogy a természet zöldje szolgáltassa a díszletet az igen kimondásához. Ha szokványos szálloda ad otthont a nászutasoknak, legyen az itthon vagy külföldön, akkor Varga Rózsa gondoskodik róla, hogy pezsgő és virág várja az érkezőket, a reggelit pedig a duplaágyas szobában szervírozzák.

A nászutazás hagyományos szokásában rejlő üzleti lehetőséget a nagy túraszervezők is kihasználják. Náluk nem az egyének, illetve a párok különleges kívánságaira alapozott szervezés a kelendő, hanem a jóval olcsóbb társasutazás chartergéppel, aminek az árából viszont olykor adnak öt-tíz százalék kedvezményt az ifjú házasoknak. Némely cégek még azoknak is kínálnak árengedményt, akik hat-kilenc hónapon belül álltak az anyakönyvvezetők elé. A Vista speciális oldalt tart fenn internetes honlapján a nászutasoknak, amelyen olvasható, melyik szállodában mivel kedveskednek a frissen házasultaknak.

Mauritius szigetén olyan hotel is akad, amelyben a nászutasokat gyümölcskosárral és pezsgővel fogadják, és ahol a túra öszszes földi szolgáltatását a menyasszony 30 százalékkal olcsóbban kapja. A Tensi az árengedmény mellé utazózsákot is ad nászutasainak apró ajándékokkal, amelyre nagy betűkkel ráírták: just married! A Coral Tours Utazási Iroda az elmúlt öt évben majdnem háromezer nászutast kalauzolt az ország és a világ különböző tájaira. Legtöbben a hazai utakat választják, amelyek rendszerint az Alpokhoz közeli Örségbe és a Dunakanyarba vezetnek.

Forrás: eskuvovilag.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://megszervezem.blog.hu/api/trackback/id/tr921483599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: esküvő nászút esküvőszervező álomesküvő

süti beállítások módosítása